Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 2000414 razy)
|
renia
|
W szpitalu pielęgniarka ma ogolić 80-letniego pacjenta przed operacją. Konkretnie chodzi o pachwiny. Rozbiera pacjenta i widzi ogromny interes. Nie może powstrzymać się od uwagi: - Dziadku, ależ to prawdziwy młot! Dziadek dumnie: - Jeszcze 10 lat temu wieszałem na nim wiadro z wodą i przenosiłem 100 metrów od studni do domu bez pomocy rąk! - A teraz się to już niestety nie udaje? - Ano nie, kolana po drodze wysiadają. Krzysiek pisze SMSa do Mamy: -Cześć Mamusiu, o której będziesz? Bardzo się martwię -Nie zdążycie, będę za 5 minut, pozdrów Karolinę. Para zakochanych spaceruje po parku: - Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię! - To znaczy? - Hmm, a może przytul jak Abelard swa Heloizę... - Czyli jak? - Jak?! Jak?! Srak! Czytałeś k*rwa coś w życiu? - Tak! Naszą Szkapę. Ugryźć cię w dupę? Chodzi w nocy facet po pokoju, chodzi i chodzi. - Co tak chodzisz?? pyta żona - A seksu mi się chce. -No to chodź. -No przecież ku..wa chodzę!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla Reni: -Marzę, by przestać pić. -To przestań. -Co to za życie bez marzeń?
coś jeszcze dla Ciebie by się przydało...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiezie taksówkarz kobietę. Na zakończenie kursu okazuje się, że ta nie ma kasy. Więc taksówkarz zawraca, jedzie za miasto na piękną, zieloną łączkę. Zatrzymuje się, otwiera bagażnik, wyciąga koc i kładzie na trawę. - Ale proszę pana, ja na pewno oddam panu pieniądze, proszę nic mi nie robić, mam dzieci i męża... - mówi prawie płacząc kobieta. - A ja 40 królików, rwij trawę! - odpowiada taksówkarz.
Mąż kładzie się do łóżka i szepcze do żony: -Nie mam slipek. -Jutro Ci upiorę.
W tramwaju facet pyta drugiego: - Ile przystanków jest do Placu Wolności? - Trzy Za dwa przystanki facet upewnia się: - To teraz jeszcze jeden? - Nie, teraz pięć.
Dla mnie: W sklepie zoologicznym klientka składa reklamację: - Kupiłam wczoraj u Państwa tego żółwia stepowego i chciałabym go wymienić na innego .... - A co z nim jest nie tak? - Nie chce stepować...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla Zyona: Konduktor do pijaka: -Bilet proszę! -Nieee maammm! - To płaci pan mandat! - Nie mammm pieeeniędzy! -A na wódkę Pan miał? -Koooleeega mnie ugooościł! -A na podróż to już nie dał?- z sarkazmem pyta konduktor Na to pijak wyciągając flaszkę zza pazuchy: - Jak to nie dał???!! Nie mogłem się powstrzymać
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla Adasia: Zapiski w notatniku pedanta. Sobota: 1) Kefir i 4 kajzerki - 2.40 PLN 2) Fakt - 1.50 PLN 3) Pasta do zębów - 6.80 PLN 4) Nie wiem i nie pamiętam co i gdzie wieczorem - 1700.00 PLN W sumie mogłem się powstrzymać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jest dobrze jak jest bo właśnie ludzie czasem bez sensu mówią. Zaczerpnę z historyjki o "chłodniku": ..."cierpliwości".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... W sumie mogłem się powstrzymać Aaa, bo punkt czwarty dziwnie znajomy. Ja nie mogę ...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
... raczej spider-dog
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podobno nawet nie powinno się kupować maluchom "wypasionych, mogących wszystko" zabawek Wyobraźnia ma działać, by nowe połączenia się w mózgu tworzyły, drewniana łyżka, plastikowy kubek i taboret rulez!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Podobno nawet nie powinno się kupować maluchom "wypasionych, mogących wszystko" zabawek Wyobraźnia ma działać, by nowe połączenia się w mózgu tworzyły, drewniana łyżka, plastikowy kubek i taboret rulez! Taboret, taboret to to samo co stołek, czy "wsio ryba"?!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podobno nawet nie powinno się kupować maluchom "wypasionych, mogących wszystko" zabawek Wyobraźnia ma działać, by nowe połączenia się w mózgu tworzyły, drewniana łyżka, plastikowy kubek i taboret rulez! Taboret, taboret to to samo co stołek, czy "wsio ryba"?! Każdy stołek jest taboretem, a nie każdy taboret stołkiem Stołek to rodzaj taboretu na 4 nogach z prostym, drewnianym, najczęściej kwadratowym, prostokątnym lub okrągłym siedziskiem. Taborety to najrozmaitsze w skomplikowaniu budowy siedziska, również kute i tapicerowane
|
|
|
|
|
|
|
|
|