MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Troche hardcore z rana? W takiej starej, fajnej gazecie z lat 80, tygodniku "Nowa Wieś" , na ostatniej stronie byl zawsze dzial muzyczno-plotkarski i byl dzial gdzie mozna bylo wysylac rozne wierszyki, z reguly dwu-cztero wersowe na temat roznych zespolow. I tytul tej rubryki byl "Ortodoksi na drzewa!". No wiec ortodoksi na drzewa: Co krzyczy cygan, gdy wpadnie do jeziora?
Pomocy! nie umiem się kąpać!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Facet domyślił się, że żona go zdradza. Pewnego wieczoru zaczekał, aż wyjdzie z domu, po czym wskoczył do taksówki nakazał kierowcy ją śledzić. Chwilę później wszystko było jasne - żona pracowała w agencji towarzyskiej! Zszokowany facet mówi do taksówkarza: - Chcesz pan zarobić stówę? - Jasne! Co mam robić? - Wejść do agencji, zabrać moją żonę, wsadzić ją do taksówki i zawieść nas oboje do domu. Taksówkarz zabrał się do pracy. Kilka minut później drzwi agencji otworzyły się z hukiem i pojawił się taksówkarz trzymający za włosy wijącą się kobietę. Otworzył drzwi samochodu, wrzucił ją do środka i powiedział: - Trzymaj pan ją! A facet krzyknął do taksówkarza: - To nie jest moja żona! - Wiem, to moja! Teraz idę po pańską!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kosmata broda, ale przed chwilą usłyszałem i się uśmiechnąłem Dwóch wędkarzy: -Wczoraj złapałem na wahadłówkę półtorametrowego szczupaka! -A ja zapaloną lampę naftową na grunt. -Niemożliwe, lampa nie pali się pod wodą!!! -Skróć szczupaka, to ja zgaszę lampę...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wlasnie w Trujce byl Wojtek Ziminski i czytal skecz o ulubionym stuffie smartfoniarzy, czyli apkach Boli glowka? Apka Plaskostopie? Apka Jak zarobic pierwszy milion? Sciagasz apke i wiesz, A jak stracic wszystkie pieniadza? To suma "groszy" jakie wplacasz za kazda apke Z dedykacja dla.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kosmata broda, ale przed chwilą usłyszałem i się uśmiechnąłem Dwóch wędkarzy: -Wczoraj złapałem na wahadłówkę półtorametrowego szczupaka! -A ja zapaloną lampę naftową na grunt. -Niemożliwe, lampa nie pali się pod wodą!!! -Skróć szczupaka, to ja zgaszę lampę...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ZAGINĄŁ!!!! ZAGINĄŁ MAŁY BIAŁY PIESEK SUCZKA!(w okolicy giełdy) rasy west highland white terrier. Jeśli ktoś widział lub cokolwiek wie PROSZĘ o kontakt pod nr 723 431 753 -->Piesek jest uczuleniowcem <--i choruje, więc to bardzo pilne, by osoba która go znalazła szybko się skontaktowała.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czemu to w dziale humor?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Piesek uciekł,ponieważ ma uczulenie na ludzi?? Uczuleniowiec w końcu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Piesek uciekł,ponieważ ma uczulenie na ludzi?? Uczuleniowiec w końcu.
Nie uciekł, a zaginął
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zalezy z jakiej perspektywy
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czemu to w dziale humor? Według mnie ogłoszenie jest zabawne, w zakresie sloganu "wsio ryba", który odnosi się również do pomarszczonej minki-emotikonki. Ta nawet jest o wiele zabawniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
|