Gavroche
|
Poniedziałek, szef do pracownika: -Ależ ma pan czerwone oczy, popiło się w weekend, co? -Nie, k..., dwa dni płakałem z tęsknoty za pracą!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Chyba już kiedyś było, ale to takie urocze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Połowa z tego, na pierwszy rzut oka, to fejk
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Chyba tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Typu"dupny palcovlaz"
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oni są fajni. Piszą jak jest, a nie ubierają tego w jakieś "mądre" naukowe słówka... Ciekawe jak jest po czesku "badanie palpacyjne" albo "per rectum"... No nie wiem... Jezdnia to u nich cesta
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Reklama z uporem pompowana, za pośrednictwem mediów(czarodzieje niby tacy ), w moją, rozwichrzoną nieco głowę potrafi, od czasu do czasu, przedostać się przez mur bezmyślności. Oto co z trudem, bo z trudem, ale udało się zostawić w mej świadomości. Kochanie- żona do męża- przy czym chciałbyś, abyśmy spędzili święta: przy świecach, czy przy lampce? - Oczywiście, że przy lampce, ... z teściem. - ... . Po jaką cholerę angażować taki intelekt i potencjał ludzki, kiedy "gupi" tylko tyle zapamięta. Że ... będą Święta.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jest, ale też niekonsekwentne, bo polują
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bardzo ciekawy, bo intermedialny przypadek ... tej ... no ... antropomorficośtam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest, ale też niekonsekwentne, bo polują ...nie dla potrzeby, ale dla tradycji...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jest, ale też niekonsekwentne, bo polują ...nie dla potrzeby, ale dla tradycji... Bo przecież nie sportu
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W kolejnych wyborach prezydenckich konkurencji nie mam praktycznie zbyt mocnej. Może jeden konkurent, ale i ja mam mocne kontrargumenty: - mam porządnego kota; - prawo, do wyborów opanuję je całkowicie, już prawie na wszystkim się nie znam. To dwa atuty, a trzeci- jeżeli ktoś zdecyduje odebrać mni prawo jazdy, z różnych powodów, to tylko wzmocni moją pozycję.
|
|
|
|
|
|
|
|