|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Odkad Duda jest prezydentem, wstaje jakby lzej Wreszcie Prezydent, który odchudzi naród.
Jestem szczuply,ale tobie wyjdzie to na zdrowie
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Takie czasy! ale za tysiąc lat będzie niedziela.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wczoraj u Stokrotki nawet Lechu mowil, ze trzyma za niego kciuki, co mnie zdziwilo, bo myslalem, ze on ciagle wojuje z pisem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
- Mamusiu, mamusiu! Kup mi króliczka! - Nie. Jeszcze ci myszki nie zdechły.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niektórych ludzi różni od zwierząt tylko to, że nie boją się odkurzacza.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fakt!
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Odkad Duda jest prezydentem, wstaje jakby lzej Wreszcie Prezydent, który odchudzi naród.
Jestem szczuply,ale tobie wyjdzie to na zdrowie Zycie w wirtualnej rzeczywistości raczej nie pomoże. https://vine.co/v/ebQ2FKMbOzU- Stoi teściowa z zięciem na tarasie i obserwują spadające gwiazdy - Zięć pomyślał życzenie - Teściowa nie zdążyła ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mówi ojciec do syna: - Synu, znalazłem ci wspaniałą kandydatkę na żonę! - Ale tato... sam potrafię znaleźć sobie dziewczynę... kto to jest? - To córka Kulczyka! - Suuuper! Trzeba było tak od razu! Ojciec udaje się do Kulczyka na rozmowę: - Dzień dobry Panu! Wydaje mi się, że znalazłem doskonałego kandydata na męża Pańskiej córki! - Wie Pan... ale ja nie szukam męża dla mojej córki... - Ależ to wiceprezes Orlenu. - Cudownie! To zmienia postać rzeczy! Następnie ojciec udaje się do prezesa Orlenu: - Witam Pana Panie prezesie! Przychodzę z dobrą nowiną - mam idealnego kandydata na wiceprezesa w Pańskiej firmie. - No tak.. Ale ja nie szukam nikogo na tę posadę. - Jest Pan pewien?! To zięć Kulczyka! - Ooo! Chyba, że tak!
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Psiakrew - samo życie - aż się żyć odechciewa... Kliki oblazły nas niczym wszy łonowe.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
- Mamusiu, mamusiu! Kup mi króliczka! - Nie. Jeszcze ci myszki nie zdechły. O mamusiu!!!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Hitler i Bormann stoją przed mapą i planują ważną akcję. Wchodzi Stirlitz z pomarańczami, wyciąga aparat fotograficzny, robi zdjęcia mapy i wychodzi. Hitler zdziwiony pyta Bormanna: - Kto to był? - Stirlitz, radziecki szpieg. - Czemu go nie aresztujesz? - Nie ma sensu. Znów się wykręci. Powie, że przyniósł pomarańcze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pani pyta Jasia w szkole: - Ile jest pięć plus pięć? Jasio przebiera rękami w kieszeniach i mówi: - Jedenaście!
|
|
|
|
|
|
|
|