|
|
renia
|
Nie wiem czy już to było... Adwokat: - Pani Kowalska, żeby rozwód był z winy męża musimy na niego coś mieć. Czy mąż pije? - Nie, skąd, jakby tylko spróbował to ja bym mu....! - Czy nie daje pieniędzy? - Nie, absolutnie, oddaje wszystko co do grosza...już by mi tylko schował złotówkę to ja bym mu... - A może bije Panią? - K...wa , tylko by rękę podniósł, to ja bym go przez okno pogoniła... - A co z wiernością? - O! Tu go mamy! Drugie dziecko nie jest jego!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I na nowo śmieszy... Ja tego już nie pamiętałam...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Dobry żart pięć set wart.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Przychodzi baba do dentysty: -Panie doktorze, wydaje mi się, ze jestem ćmą. -Więc dlaczego nie udała się pani do psychiatry? -Bo tylko u pana doktora paliło się światło.. Przyszła baba do przychodni psychiatrycznej i się kręci wkoło. - Co pani tak krąży po korytarzu? - pyta doktor. - Tyle lamp tu świeci, że jestem oślepiona, skołowana i zagubiona. - Zapraszam do gabinetu. Proszę powiedzieć kto przysłał panią do mnie i dlaczego? - Przysłał mnie dentysta, bo mu powiedziałam, że czuję się jak ćma. - A co teraz pani czuje? - Cały czas ząb mnie ćmi. - Proszę wrócić do dentysty.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak już o ćmach... (pewnie znane ) Baca rozmawia z turystą: - Zabiłem wczoraj 10 ćmów - mówi baca. - Ciem - poprawia turysta. - A kapciem.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A tutaj z innej bajki... Jaka jest żona po siódmej żonie? Usmażona. Jak się nazywa przesolona firanka? Zasłona. Co czuje wypalony zawodowo czarodziej? Rozczarowanie. Co zostało z psa, który pił lewy alkohol? Samogon. Jak nazywa się młodzież bez odzieży? Mł.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Dziękuję panie kapitanie, zaćmiło mnie, ale nie tylko. Stałem obok i starałem się wtopić w tło..
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
ćma Bośmy zaćmieni, ciemiężeni przez system, przecież po to nam Dziadami mózgi w szkołach prali.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
"Ciemność widzę" Najważniejsze to aby lepiej widzieć mięśniem sercowym, to co niewidoczne po opadnięciu jednej powieki i wyczuwać intencje (nie)skrywane za wyszczerzonymi siekaczami. A w ogóle to klikalność wzrasta gdy wąż dorasta.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|