admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Szef MZ zaznaczyĹ, Ĺźe najwiÄcej chorych pojawia siÄ w wojewĂłdztwach Polski wschodniej (lubelskie, podkarpackie oraz podlaskie), gdzie jest najniĹźszy stopieĹ zaszczepienia w populacji." A w Izraelu odwrotnie, caĹe stado wyszczepione i teĹź iloĹÄ zakaĹźeĹ roĹnie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ostatnio "projekcje" w modzie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
"Szef MZ zaznaczyĹ, Ĺźe najwiÄcej chorych pojawia siÄ w wojewĂłdztwach Polski wschodniej (lubelskie, podkarpackie oraz podlaskie), gdzie jest najniĹźszy stopieĹ zaszczepienia w populacji." A w Izraelu odwrotnie, caĹe stado wyszczepione i teĹź iloĹÄ zakaĹźeĹ roĹnie.Â
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Niemcy chca byÄ lepsi od Izraelu, zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale ni w zÄ
b po rajchowemu! Tylko tak pisaĹem dla bajeru, ale jestem niewiarygodny naturlich... Englisza teĹź nie umim - ale siÄ przyznajÄ - moja wina, moja wina, moja very big fault. A! I nie mam pojÄcia o dietetyce! Bosze jaki ja cioĹek jestem. Â
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
W sobotÄ byĹem 30 km za Regensburgiem, kierunek poĹudnie- busika kupowaĹem na wiosce. Tak brutalnego dialektu zem jeszcze nie sĹyszaĹ. JakieĹ 30% tylko po rajchowemu..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ale ni w zÄ
b po rajchowemu! Tylko tak pisaĹem dla bajeru, ale jestem niewiarygodny naturlich... Englisza teĹź nie umim - ale siÄ przyznajÄ - moja wina, moja wina, moja very big fault. A! I nie mam pojÄcia o dietetyce! Bosze jaki ja cioĹek jestem.  Tirolski dialekt najbardziej mi sie podoba...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
AĹź 6 ofiar... TsunamiÂ
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No co za koronaĹwirus, co z miliona dziennie zaraziÄ nie potrafi! Dwa tygodnie i po "pandemii"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Zbilansowany dlatego taki ponad wszystko
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ciekawe co dziĹ za czynnoĹÄ lub przymiotnik wymyĹlÄ
na tÄ "strasznÄ
wojnÄ pandemicznÄ
".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tsunami juĹź byĹo, to moĹźe jeszcze kataklizm, albo jeszcze coĹ gorszego?
|
|
|
|
|
|
|
|