Zonia
Go
|
Łoooj ale obcesowi
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A teraz dla odmiany degradacja mięśni.. żeby tak napisać, chyba trzeba mieć degradację innego narządu....
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A teraz dla odmiany degradacja mięśni.. żeby tak napisać, chyba trzeba mieć degradację innego narządu.... Reniu, czy masz na myśli mózg ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Nie jestem pewna... Skąd te trudności z nazywaniem rzeczy po imieniu? Chyba grzybków się nie najadłaś? Tych w kropeczki..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lubię trochę niejasności, przynajmniej druga strona ma się nad czym zastanawiać..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Lubię trochę niejasności, przynajmniej druga strona ma się nad czym zastanawiać.. No, tak i potem nie pozostaje juz czasu na nic innego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Np. na co.. ..na grzybki?..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Na jakie grzybki?????????
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...grzybki, las, deska, sęk...w tym sęk..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mąż wyjechał w delegację, a żona postanowiła zrobić mu niespodziankę i kupiła nowiutką szafę do ich wspólnej sypialni. Przyjechała ekipa, zmontowała szafę. Po jakimś czasie obok domu przejeżdżał tramwaj i szafa się złożyła. Zdesperowana kobieta dzwoni do firmy i tłumaczy co się stało. Przyjeżdża ekipa montuje szafę i dzieje się tak kilka razy. Przy kolejnym razie kierownik ekipy monterskiej mówi: - Wie pani co, muszę wejść do szafy i zobaczyć od środka co się dzieje. Wchodzi do szafy. W tym momencie wraca mąż i wchodząc do sypialni krzyczy z zachwytem: - Kochanie cóż za wspaniała szafa. I otwiera drzwi od szafy, a gość ze środka: - Wal pan w ryj, bo i tak nie uwierzysz, że na tramwaj czekam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Project Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki, czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę, którą czytała i powiedziała: - ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać? Manager na to : - może o logistyce? - OK - odpowiedziała - to bardzo interesujący temat. Mam jednak pytanie: jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną? - Nie mam pojęcia - odpowiedział manager po chwili zastanowienia. Na to dziewczynka odpowiedziała: - czy czuje się Pan zatem, naprawdę wystarczająco kompetentny, by rozmawiać o logistyce, skoro temat zwykłego g...a przekracza pańskie możliwości...?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
:emotikonek p.t. rechot: ....................... są
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
:emotikonek p.t. rechot: ....................... są ...a która to?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
chyba tej Radzio nie ma na myśli..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
to jest kiepska Pisząc rechot miałam na myśli gromki śmiech
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A mi się ta zielona podoba.. Taki szczęśliwy złośliwiec..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szkoda, że takiej nie ma.. ja bym jej spokoju nie dała...
|
|
|
|
|
|
|
|