renia
|
U mnie to się nie sprawdza..
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W upalne popołudnie dwóch gości popija sobie winko pod sklepem z napojami. Po pewnym czasie podjeżdża elegancki rowerzysta . Kupuje w sklepie wodę mineralną i przed sklepem zaczyna ją popijać. - Popatrz! - sfraca się dyskretnie do kolegi jeden z pijaczków - Wodę pije! - No - mówi drugi, kiwając z politowaniem głową - Jak zwierzęta ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko do Ciebie pasuje..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Facet kupił sobie fajny duży telewizor, przyniósł do domu, żona patrzy, a na pudle sporo jakichś znaczków informacyjnych. - Kochanie co oznacza ten kieliszek na opakowaniu? - pyta żona. - To znaczy, że zakup trzeba opić.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Idzie blondynka ulicą z wiaderkiem spermy. Spotyka ją inna blondynka i pyta: -Co tam masz? -Spermę. -A gdzie byłaś? -Na płukaniu żołądka.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
-Dlaczego blondynka stawia przed spaniem 2 szklanki, pełną i pustą? -Bo nie wie, czy będzie się jej chciało pić, czy nie.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Kto jest najgorszym pracownikiem? Penis bo: -Trzeba go pchać do pracy. -Stoi przy robocie. -Pluje na miejsce pracy. -8 godzin nie wytrzyma -A po robocie śpi na workach!
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
3 etapy brzucha faceta: 1 - kiedy nie widzi małego 2 - kiedy nie widzi, czy mu stoi 3 - kiedy nie widzi, kto mu laskę robi...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Gwidon,czy Ty czasem nie masz kryzysu wieku średniego?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Gwidon,czy Ty czasem nie masz kryzysu wieku średniego? ...wrecz przeciwnie ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
...wrecz przeciwnie ... :D:D
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
-Czym różni się młoda i piękna dziewczyna od starej kamienicy? -Niczym: i jedno i drugie nadaje się tylko do rozbiórki... Blondynka edzie windą i nagle wsiada do windy jakiś facet i pyta się: -Na drugie? -Magda. -Co mówią kolana blondynki po powrocie z wakacji? -Nareszcie razem! -Dlaczego blondynka otwiera jogurt w sklepie? -Bo pisze: "tu otwierać"... Blondynka nie wiedziała za co się przebrać na bal przebierańców, więc pomalowała się na biało. Pewien facet się jej zapytał: -Za co się przebrałaś A ona rozchylając nogi: -Za dziurę w zębie! Siedzą dwie blondynki w szambie. Przechodzący w pobliży facet je zauważa i pyta: -Co wy tutaj robicie? One odpowiadają: -Robimy za kupy... Na dworcu kolejowym mężczyzna wbiega zdyszany na peron, wymachuje rękoma, krzyczy coś. Jednak wszystko bezskutecznie - pociąg odjeżdża. Na to obserwujący całe zajście facet zagaduje: - Co? Spóźnił się pan? - Nie ku**a, pociąg wyganiałem! Mąż wraca do domu i mówi: -Kochanie byłem właśnie w szpitalu i doktor powiedział, że Twoja mama czuje się coraz lepiej i już niedługo ją wypiszą. -Hmm to dziwne - odpowiada żona. Przecież wczoraj mówil, że jest z nią coraz gorzej i już niedługo umrze... -No popatrz... a mi powiedział, żebym się przygotował na najgorsze... Wchodzi facet do domu i krzyczy w drzwiach: -Stara wygrałem w totka! Żona siedzi przy stole i szlocha. -Co płaczesz kobieto?! Wygrałem milion w totka. -Mama umarła! - krzyczy małżonka. -O ja pier** KUMULACJA!
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Co robi facet, żeby wziąć kąpiel z bąbelkami? - Zjada na obiad groch z kapustą. W ostatnim sondażu 100% odpowiedziało się za PO. Pytanie brzmiało: -Wycierasz dupę PRZED czy PO? Blondynka mówi do drugiej blondynki: -Ej, patrz Benedykt XVI -Tak? A Kubica który? -Idzie ślepy na jedno oko. Patrzy, a na chodniku leży gówno. Ile gówien widzi? -Dwa: jednym okiem widzi, to które lezy na chodniku, a drugim gówno widzi. Poszedł ślepy na grzyby. A, że nic nie widział, więc to co zebrał poznawał po smaku... Trafił na jednego grzyba, spróbował: -Mm.. maślaczek. I do koszyczka... Następny: -Mm.. Borowik! I do koszyczka... Idzie dalej, znalazł kolejnego. Próbuje: -O fuj! Gówno! Dobrze, że nie wdepnąłem! Środek nocy, wchodzi pijany mąż ze świnią pod pachą. Drzwi otwiera mu żona. Na to mąż: -Widzisz kochanie? To jest ta świnia, z którą Cię zdradzam... Na to żona: -Ależ najdroższy, ja tylko żartowałam... -Zamknij się, nie do ciebie mówię!
|
|
|
|
|
|
|
|