WojciechS
Go
|
Nie Reniu, :?wy facetom zawracacie głowę gadaniem o wyimaginowanych problemach, aby sobie pogadać, co was natychmiast "uzdrawia", jeśli gostek siedzi i przytakuje, a faceci myślą, że oczekujecie rozwiązania tych pozornych wypeplanych problemów... I to ich DOBIJA...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie no... ja nie pisałam, że stosuję... broń Panie Boże. Ja nie mam nic przeciwko mężczyznom , tylko tak psioczę sobie w ramach solidarności babskiej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie Reniu, :?wy facetom zawracacie głowę gadaniem o wyimaginowanych problemach, aby sobie pogadać, co was natychmiast "uzdrawia", jeśli gostek siedzi i przytakuje, a faceci myślą, że oczekujecie rozwiązania tych pozornych wypeplanych problemów... I to ich DOBIJA... A to prawda .Mężczyzna , który słyszy o problemach od razu stara się podać rozwiązanie Więc ja wiedząc o tym staram się przeanalizować czy warto temat poruszać , bo on mi powie co ja mam zrobić. a ja wcale nie chcę rozwiązania tylko współczucia. No i takie jest to życie męsko- damskie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie Reniu, :?wy facetom zawracacie głowę gadaniem o wyimaginowanych problemach, aby sobie pogadać, co was natychmiast "uzdrawia", jeśli gostek siedzi i przytakuje, a faceci myślą, że oczekujecie rozwiązania tych pozornych wypeplanych problemów... I to ich DOBIJA... A to prawda .Mężczyzna , który słyszy o problemach od razu stara się podać rozwiązanie Więc ja wiedząc o tym staram się przeanalizować czy warto temat poruszać , bo on mi powie co ja mam zrobić. a ja wcale nie chcę rozwiązania tylko współczucia. No i takie jest to życie męsko- damskie. Że też mężczyźni nie potrafią nas zrozumieć... skoro my ich rozumiemy doskonale...... Dasna - dobrze, że przyszłaś - to jest dowód solidarności...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Właśnie dlatego doświadczeni faceci często się "wyłączają" podczas monologu. Tak dla kurażu... Po czym pada sakramentalne pytanie: Ale, czy ty mnie wogóle słuchasz? Tu przydaje się czujność i rozdwojenie jaźni, aby przypadkiem nie palnąć: NIE!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"w ogóle" mi spacja nie zadziałała... Przepraszam!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie dlatego doświadczeni faceci często się "wyłączają" podczas monologu. Tak dla kurażu... Po czym pada sakramentalne pytanie: Ale, czy ty mnie wogóle słuchasz? Tu przydaje się czujność i rozdwojenie jaźni, aby przypadkiem nie palnąć: NIE! Oj nie ładnie, nie ładnie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oj "nieładnie" napisałam...nieładnie...
|
|