WojciechS
Go
|
Po czym pada sakramentalne pytanie: nr 2 "Ale czy ty mnie kochasz?" Tu chwilowa nieuwaga może zakończyć się KATASTROFĄ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
tak , facet jak go nuży gadanie kobiety stara się wykazać , że możne nawet zacytować to co ona ostatnio powiedziała a tak na prawdę jest kompletnie wyłączony. To prawda Ja nie mam kompletnie podzielności uwagi i autentycznie nie słyszę co się do mnie mówi gdy robię cokolwiek (piszę, słucham, oglądam) czym nieustannie wzbudzam salwy śmiechu u mojej kochanej rodzinki Pamiętam gdy kiedyś stałem jak wmurowany i patrzyłem na zachowanie obsługującej mnie kasjerki. Dziewczyna w jednym czasie przeleciała czytnikiem towar, skasowała (a płaciłem kartą!!) rozmawiała z kimś przez komórkę i rozmienila bilon koleżance z drugiej kasy! Wszystko jednocześnie nie czekałem ani minuty dłużej przy kasie z tego powodu - maestria
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po czym pada sakramentalne pytanie: nr 2 "Ale czy ty mnie kochasz?" Tu chwilowa nieuwaga może zakończyć się KATASTROFĄ... Bo przez nieuwagę można prawdę powiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"Blackend", to się ma w genach, albo nabywa z latami praktyki. Myślę o podzielności uwagi w rozmowie z kobietą. Właściwie to jest monolog i sprawa się upraszcza, bo wystarczy odpowiadać "tak" lub "nie"... Problem w tym, że niedoświadczony facet czasem może nie trafić z odpowiedzią...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
tak , facet jak go nuży gadanie kobiety stara się wykazać , że możne nawet zacytować to co ona ostatnio powiedziała a tak na prawdę jest kompletnie wyłączony. To prawda Ja nie mam kompletnie podzielności uwagi i autentycznie nie słyszę co się do mnie mówi gdy robię cokolwiek (piszę, słucham, oglądam) czym nieustannie wzbudzam salwy śmiechu u mojej kochanej rodzinki Pamiętam gdy kiedyś stałem jak wmurowany i patrzyłem na zachowanie obsługującej mnie kasjerki. Dziewczyna w jednym czasie przeleciała czytnikiem towar, skasowała (a płaciłem kartą!!) rozmawiała z kimś przez komórkę i rozmienila bilon koleżance z drugiej kasy! Wszystko jednocześnie nie czekałem ani minuty dłużej przy kasie z tego powodu - maestria Ponoć podzielności uwagi nikt nie ma. Jeśli niektórzy robią kilka rzeczy na raz, to tylko jedną z nich mogą robić z rozmysłem, a pozostałe bezmyślnie... To są słowa pani psycholog... no ale może znowu nie powinno się generalizować...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak to ja tez się wyłączam.Jak coś robię i jestem tym pochłonięta to mylą mi się dni tygodnia a poza tym jak ktoś do mnie coś mówi to odpowiadam "tak- nie" i zapominam o co w ogóle chodziło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Wojciechu, skąd się biorą te trupie mordki, jak to zapodać?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wojciechu, skąd się biorą te trupie mordki, jak to zapodać? U Ciebie ich nie ma? A wiem już czemu... kliknij z prawej strony przy tych 'buźkach" na slowo "więcej" i wyskoczą Ci takie różne małpiszony...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wojciechu, skąd się biorą te trupie mordki, jak to zapodać? na końcu mordek jest "więcej", trzeba na to pocisnąć i wyskakuje więcej mordek i nie tylko...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
aaaaaaaaaaa............spróbuję ciemna masa ze mnie chwilami eeeeeeeee.........fajnie
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Bo miłość miłością, a głód głodem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
aaaaaaaaaaa............spróbuję ciemna masa ze mnie chwilami eeeeeeeee.........fajnie Czyli ta buźka Ci jest potrzebna... oświeca...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Blackend", to się ma w genach, albo nabywa z latami praktyki.
No to ja tego nie mam. W czasie oglądania filmu potrafię się tak zasłuchać (jak muzyka dobra), że nie wiem o czym był film - patrze i nie koduje.
|
|
|
|
|
|
|
|