Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zielone na końcu to UFO. A" mamy" to albo mamy albo nie mamy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No kurka wodna... A nie słyszałeś nigdy plotkujących facetów? Pewnie odpowiesz - a skądże znowu ... ja nic nie słyszałem, a co dopiero samemu plotkować... :mrgreen
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wyszłam na chwilę. Zdążyłam w tym czasie nastawić dwa wiadra ogórków małosolnych, a Wyście przez ten czas wyprodukowali całą stronę tych złotych myśli. Same sentencje życiowe... Ty dwa wiadra, a my tylko jedną stronę!!! marnie z nami
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
dwa wiadra ogórków małosolnych
Dwa wiadra! Za ogórki małosolne dałbym się pochlastać na platerki! Z czosnkiem?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wyszłam na chwilę. Zdążyłam w tym czasie nastawić dwa wiadra ogórków małosolnych, a Wyście przez ten czas wyprodukowali całą stronę tych złotych myśli. Same sentencje życiowe... Ty dwa wiadra, a my tylko jedną stronę!!! marnie z nami No jestem rozczarowana... A jak ja....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
dwa wiadra ogórków małosolnych
Dwa wiadra! Za ogórki małosolne dałbym się pochlastać na platerki! Z czosnkiem? Daję dużo czosnku, koperku i chrzanu. Moje nie maja konkurencji... Ale od razu się pochlastać?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Oj to ze mną byłby koniec! Za takie ogórki mógłbym gadać i gadać, i ...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wyszłam na chwilę. Zdążyłam w tym czasie nastawić dwa wiadra ogórków małosolnych, a Wyście przez ten czas wyprodukowali całą stronę tych złotych myśli. Same sentencje życiowe... Ty dwa wiadra, a my tylko jedną stronę!!! marnie z nami No jestem rozczarowana... Jaka rozczarowana , jaka rozczarowana Jest dobrze , a jakby w ogóle nic nie było napisane A tak jedna strona. trzeba się doceniać
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oj to ze mną byłby koniec! Za takie ogórki mógłbym gadać i gadać, i ...
Oczywiście, przecież konsumpcja ogórków w ogóle nie przeszkadza w gadaniu.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Za takie ogórki mógłbym gadać i gadać, i ...
...albo słuchać i słuchać, i... kto wie co jeszcze! Ale te ogórki to np: pod pieczoną karkówkę oczywiście, albo...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No nie! O to to siem nie podejrzewałem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|