Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wy jesteście nienormalni... Oczywizda oczywizdość, że tak! A co nie wolno w piątkowy wieczór?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oj to ze mną byłby koniec! Za takie ogórki mógłbym gadać i gadać, i ...
Czyli nie jesteś zbyt wymagający...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wyszłam na chwilę. Zdążyłam w tym czasie nastawić dwa wiadra ogórków małosolnych, a Wyście przez ten czas wyprodukowali całą stronę tych złotych myśli. Same sentencje życiowe... Ty dwa wiadra, a my tylko jedną stronę!!! marnie z nami No jestem rozczarowana... A jak ja.... Należałoby to uczcić minutą ciszy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wyszłam na chwilę. Zdążyłam w tym czasie nastawić dwa wiadra ogórków małosolnych, a Wyście przez ten czas wyprodukowali całą stronę tych złotych myśli. Same sentencje życiowe... Ty dwa wiadra, a my tylko jedną stronę!!! marnie z nami No jestem rozczarowana... Jaka rozczarowana , jaka rozczarowana Jest dobrze , a jakby w ogóle nic nie było napisane A tak jedna strona. trzeba się doceniać Nie ma lekko... Powinno być 2 za dwa... żadnych ulg...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Czyli nie jesteś zbyt wymagający... No pewnie, bo ogórki malosolne nie mogą się nie udać. Jak dobrze przyprawione...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja tam mogę zjeść tylko 1 wiadro, to ta jedna strona jest good
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ja tam mogę zjeść tylko 1 wiadro ... smalcu. A ogórki dla wegetarian?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli nie jesteś zbyt wymagający... No pewnie, bo ogórki malosolne nie mogą się nie udać. Jak dobrze przyprawione... Ja mam stałą, wypróbowaną recepturę i nikt im się nie oprze...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja tam mogę zjeść tylko 1 wiadro ... smalcu. A ogórki dla wegetarian? Toś mnie rozszyfrował
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja tam mogę zjeść tylko 1 wiadro, to ta jedna strona jest good Ja gut ... Ja,ja sehr gut
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam mogę zjeść tylko 1 wiadro, to ta jedna strona jest good Ja gut ... Ja,ja sehr gut ...natürlich...
|
|
|
|
|
|
|
|