fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na 25-tą rocznicę ślubu małżeństwo wybrało się na drugi miesiąc miodowy. Wieczorem w hotelu, żona zalotnie pyta męża: - Kochanie, powiedz mi, co myślałeś, gdy 25 lat temu stanęłam przed tobą naga? - Hmm.... Chciałem się z Tobą kochać tak by odebrało mi rozum, a Twoje piersi... Chciałem całe wyssać... - A teraz, co myślisz? - powiedziała żona uśmiechając się zalotnie - Że wykonałem dobrą robotę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dlaczego zawodowy pięściarz ma stale otwarte oczy podczas walki? -Musi, ponieważ nie chce przegapić momentu kiedy mu "zgaszą światło".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
- Kiedy chłopiec zmienia się w mężczyznę? - Kiedy przestaje obgryzać paznokcie, a zaczyna drapać się po jajach? - Nie! Kiedy zaczyna rozumieć, że po drapaniu się po jajach nie należy obgryzać paznokci...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
- Kiedy chłopiec zmienia się w mężczyznę? - Kiedy przestaje obgryzać paznokcie, a zaczyna drapać się po jajach? - Nie! Kiedy zaczyna rozumieć, że po drapaniu się po jajach nie należy obgryzać paznokci...
Dowcip przepisałem z netu, ale wydaje mi się nie dla wszystkich np. dojrzałych par wystarczająco śmieszny. Więc go zmodyfikuję. Rozmawiają trzy koleżanki, jak zwykle na bardzo ważne tematy. W trakcie wymiany zdań, jedna z nich się pyta: - Dziewczyny, wiecie kiedy chłopiec zmienia się w mężczyznę? - Oczywiście! Kiedy przestaje obgryzać paznokcie, a zaczyna drapać się po jajach! - Nie! Kiedy zaczyna rozumieć, że po drapaniu się po jajach nie należy obgryzać paznokci! Na to trzecia- najstarsza: - obie macie rację, ale tak naprawdę istotne jest to,... żeby w końcu je miał!
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Czas, żebyś wreszcie przedstawił mnie swojej rodzinie - mówi kobieta da faceta. Musimy jeszcze trochę poczekać - słyszy odpowiedż - bo żona z dziećmi jest jeszcze na wczasach.
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Siedzi żebrak przed kościołem na ziemi i prosi o jałmużnę. Nadchodzi kobieta więc zwraca się do niej - dal złotówkę bo nic nie jadłem przez 3 dni. A ona na to - chciała bym mieć takie samozaparcie bo ja nawet 5 minut nie wytrzymam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przy kontroli policjant dyktuje kierowcy: -Prawo jazdy, ubezpieczenie pojazdu, dowód osobowy- proszę! - Ale panie oficerze, chyba o dowód osobisty chodzi? - Nie filozuj, nie filozuj! Dowód osobowy- proszę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kobieta zleciła firmie zabudowę wnęki w przedpokoju szafą z przesuwanymi drzwiami. Z wykonania szafy była zadowolona, ale zauważyła, że zawsze jak obok domu przejeżdża tramwaj, to szafa ta skrzypi. Złozyła więc reklamację. Przybyły pracownik, aby rozpoznać co się dzieje od wewnątrz z szafą przy drganiach spowodowanych przez tramwaj, wszedł do niej i czekał aż tramwaj będzie przejeżdżał. W tym czasie mąż kobiety wrócił do domu i chciał płaszcz powiesić w szafie. Zaszokowany widokiem stojącego tam mężczyzny krzyczy: - Co pan tutaj robi!? Pracownik na to: - Wal pan w mordę, bo i tak pan nie uwierzy, że ja tutaj czekam na tramwaj...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To było do przewidzenia!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nagość, to cnota. Głowa do góry, a majty, ... majty w dół. Wtedy teza się sprawdzi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W w ogóle to się dziwie, ze oni na serio uwierzyli w to, że my żółtka jemy i jakieś tłuszcze... Oni we wszystko uwierzą, bo tylko z Internetu czerpią...
|
|
|
|
|
|
|
|
|