Radzio
Go
|
W w ogóle to się dziwie, ze oni na serio uwierzyli w to, że my żółtka jemy i jakieś tłuszcze... Oni we wszystko uwierzą, bo tylko z Internetu czerpią... To w "sentencje" należy wysłać i w ramki oprawić. Bo pomagasz!
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Chciałam wejść, zobaczyć, ale wyrzucili mnie z tamtego forum (choć nigdy tam wcześniej nie byłam) Nie wierzycie? Taki komunikat się pokazał : "Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację."
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Chciałam wejść, zobaczyć, ale wyrzucili mnie z tamtego forum (choć nigdy tam wcześniej nie byłam) Nie wierzycie? Taki komunikat się pokazał : "Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację." Czym Ty się przejmujesz, ja od lat tam w śmietniku leżę, za "krnąbrność pierwszego stopnia". Nie proszą! Nie wchodź! Żyj i ciesz się swoją niewiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Czuję się świetnie Reniu. Współczuć należy administratorom forum, którzy jeszcze nie wpuścili, a już wyrzucili
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Radzio, Ciebie to chociaż wyrzucili za krnąbrność, a mnie to za samą chęć wejścia
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio, Ciebie to chociaż wyrzucili za krnąbrność, a mnie to za samą chęć wejścia No widzisz, to tylko internet. Mnie w realu wyrzucili ze studiów, też za samą chęć wejścia. ... Ich strata.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Radzio, Ciebie to chociaż wyrzucili za krnąbrność, a mnie to za samą chęć wejścia No widzisz, to tylko internet. Mnie w realu wyrzucili ze studiów, też za samą chęć wejścia. ... Ich strata.Zecydowanie ich
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Jasne! Co sobie będziesz żałował? Wśród swoich jesteś, życzliwych samych
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jasne! A nawet jeżeli nie jestem, to będę. Bo dla mnie to oczywiste .... ich strata. Fajny ten wątek.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wydobyte od konsumenta stojącego przede mną w kolejce do kasy jakiegoś marketu w sposób ... jedyny jaki postanowiłem stosować.
Według mojego rozmówcy to dowcipy są, a przekazał mi je w sposób werbalny. Sami oceńcie, czy miał rację- nie będę się wtrącał.
- Urodziłem się... nie miałem innego wyjścia.
i drugi:
Mąż do Żony- kochanie, gdy rano golę się maszynką trzy-mach (przyp.red.), którą dostałem od ciebie pod choinkę, czuję się o dwadzieścia lat młodszy! - Świetnie! Czy mógłbyś się golić wieczorem?
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|