Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 1974289 razy)
|
|
Blackend
|
I ja bym wcześniej widział
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do baru wchodzi kaczka i mówi do barmana: - Setę i śledzia! Barman zaskoczony podaje kaczce gorzałę i śledzia, kaczka wypija, wciąga śledzika i mówi do barmana: - Słuchaj stary, jestem majstrem-murarzem na budowie opodal tego baru i przez jakiś czas będę tutaj wpadał na wódeczkę i śledzika.. Tego samego dnia barman zadzwonił do zaprzyjaźnionego dyrektora cyrku: - Janek! Nie dasz wiary! Przychodzi do mojego baru kaczka, która mówi ludzkim głosem, pije gorzałkę i wciąga śledzie. Dyrektor chcąc zobaczyć to na własne oczy, przyszedł do baru, i czeka. 0 15:00 w drzwiach pojawia się kaczka. Wskakuje na krzesło i mówi do barmana: - Jak zawsze, wódeczkę i śledzika proszę. Do kaczki podchodzi w tym momencie dyrektor cyrku i mówi: - Chcę pana zatrudnić! Jestem dyrektorem cyrku. - Zaraz, zaraz cyrku powiadasz? - Tak panie kaczko cyrku. - Cyrk... hmm... cyrk... to taki wielki namiot? - Dokładnie. - Z takimi drewnianymi ławeczkami? - Właśnie. - Z taką okrągłą arenką z piachem i trocinami? - Oczywiście! - W takim razie na po co wam murarz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kurczak, pomyliłem wątki... W życiu to się rozmaicie składa. Kiedyś, kiedyś- gdy byłem trzydziestoletnim młodzieńcem z zawiścią, skrywaną zawiścią podglądałem "stare torby", kierujące swymi eleganckimi samochodami. Po co im to- myślałem, skoro już nad grobem stoją. Teraz, po latach, kiedy sam jestem ze "starą torbą" rozumiem, że niepotrzebnie byłem zawistny. Przecież one tam właśnie muszą być- w swoich autkach, ponieważ dzięki temu mogą być szczęśliwe. A jak Człowiek jest szczęśliwy, to z drugim szczęściem się podzieli- co z lubością zauważam na przejściu dla pieszych. Ja zdrowiuchny na ciele i umyśle, ona ...tym bardziej. Z uśmiechem przekomarzamy się, kto powinien pierwszy wykonać ruch. Kto by pomyślał co micha może zrobić z zawistnego, bezwzględnego barana.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kurczak, pomyliłem wątki... zdarza sie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Do windy wsiada kobieta, prawdopodobnie matka, bo w zakupach są Pampersy +5kg. Zanim szerokie drzwi się zasunęły naciska guzik- 7 piętro. W tym momencie, butem torując sobie drogę, do windy pakuje się zamaskowany mężczyzna i chrapliwym, stanowczym głosem nakazuje- rób mi loda, bo sponiewieram ci dzieci. Na czwartym piętrze już jest po wszystkim, a na siódmym- z pod kominiarki, ukazuje się twarz męża, która ciepłym, choć stanowczym głosem mówi: I co- można? I co- da się?...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kurczak, pomyliłem wątki... W życiu to się rozmaicie składa. Kiedyś, kiedyś- gdy byłem trzydziestoletnim młodzieńcem z zawiścią, skrywaną zawiścią podglądałem "stare torby", kierujące swymi eleganckimi samochodami. Po co im to- myślałem, skoro już nad grobem stoją. Teraz, po latach, kiedy sam jestem ze "starą torbą" rozumiem, że niepotrzebnie byłem zawistny. Przecież one tam właśnie muszą być- w swoich autkach, ponieważ dzięki temu mogą być szczęśliwe. A jak Człowiek jest szczęśliwy, to z drugim szczęściem się podzieli- co z lubością zauważam na przejściu dla pieszych. Ja zdrowiuchny na ciele i umyśle, ona ...tym bardziej. Z uśmiechem przekomarzamy się, kto powinien pierwszy wykonać ruch. Kto by pomyślał co micha może zrobić z zawistnego, bezwzględnego barana. Kurczak. "Młode torby" postępują zgoła inaczej, ale wywleczone z "ochronnej skorupki" natychmiast przybierają postawę ofiary- szkolone.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Tak jest prawidłowo... testuje na sobie, żeby udowodnić jak to jest w praktyce. To jest dopiero poświęcenie dla ogółu...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Prawdziwy naukowiec
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
...ale "po owocach go poznacie"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale lepiej się prezentuje palący minister zdrowia niż otyły... Ryszard Kalisz by nie pasował... Kalisz sie odchudza przez lewatywy i kolonoskopie, fuj, kiedys w Kawie na Lawe reklamowa, blee akurat pilem kawe a ten wieloryb o tym zaczal, ze to zdrowie samo...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
współczuję tym pielęgniarkom (dietetyczkom), które to robią... Może to Azjatki? Zawodnicy sumo cieszą się w Japonii wzięciem. Budda też Apollinem nie jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|