MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli ma kiepski głos to może i lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Siedzi rybak nad morzem i łowi ryby. Nagle patrzy a tu na wędce trzepoce się mu złota rybka. Wyciągnął ją czym prędzej i się pyta: - Czy ty rybko jesteś ze złota? - Nie – odpowiedziała rybka – ja jestem z Platformy. – Zafrasował się stary rybak… - No to ty nie spełniasz życzeń? – zapytał ją. - Nie. – odpowiedziała rybka – ja tylko obiecuję
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Prosta droga, gdzieś za Wyszkowem. Wkoło oddalonego o około 100m od szosy drzewa owinięty dogorywa samochód. Prowadzący dochodzenie policjant pyta kierowcę poturbowanego cacka- Proszę pani, w jaki sposób do tego doszło, przecież to jedyne drzewo na odcinku 5km, w dodatku oddalone o dobrych 50 metrów? - ... przecież trąbiłam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A mnie się taki "przeterminowane" nawet podobają. To takie osobliwe doznanie np. jak skarpetami w całym domu jedzie. I wstyd przyznać, nawet smacznie jedzie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dowcip to bym prędzej spamiętał . Ale wolę dla siebie zachować, śmieszniejszy wtedy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale nie każdemu to wychodzi...
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale nie każdemu to wychodzi... Czasem jest po prostu za wcześnie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Cała wstecz. Z takim pasażerem to nawet nie wypada inaczej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mamooo! Pojdę z koleżankami na łyżwy? - Nie! Zobacz jaki mróz -5 i ten śnieg. - Mamo? -Nie!
- Tatooo....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na wykładzie, gdzieś w europie. - Po czym poznać, że cywilizowany człowiek jest podniecony? ... - Ma otwarte usta i zaczyna oddychać.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|