MariuszM
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
JeĹli ma kiepski gĹos to moĹźe i lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Siedzi rybak nad morzem i Ĺowi ryby. Nagle patrzy a tu na wÄdce trzepoce siÄ mu zĹota rybka. WyciÄ
gnÄ
Ĺ jÄ
czym prÄdzej i siÄ pyta: - Czy ty rybko jesteĹ ze zĹota? - Nie – odpowiedziaĹa rybka – ja jestem z Platformy. – ZafrasowaĹ siÄ stary rybak… - No to ty nie speĹniasz ĹźyczeĹ? – zapytaĹ jÄ
. - Nie. – odpowiedziaĹa rybka – ja tylko obiecujÄ
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Prosta droga, gdzieĹ za Wyszkowem. WkoĹo oddalonego o okoĹo 100m od szosy drzewa owiniÄty dogorywa samochĂłd. ProwadzÄ
cy dochodzenie policjant pyta kierowcÄ poturbowanego cacka- ProszÄ pani, w jaki sposĂłb do tego doszĹo, przecieĹź to jedyne drzewo na odcinku 5km, w dodatku oddalone o dobrych 50 metrĂłw? - ... przecieĹź trÄ
biĹam.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Bym wam "powiedziaĹ" Ĺwietny kawaĹ, bardzo Ĺmieszny   . Niestety cierpiÄ na nieczÄstÄ
przypadĹoĹÄ. Otóş prawie zupeĹnie nie zapamiÄtujÄ kawaĹĂłw. Jedyne kawaĹy jakie pamiÄtam to jak muszÄ kupiÄ - kawaĹ masĹa, kawaĹ sera, etc. . Obawiam siÄ Ĺźe gdybym juĹź jakiĹ konkretny siÄ naumiaĹ to by on straciĹ termin zdatnoĹci. Niesmaczny byĹby.Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
A mnie siÄ taki "przeterminowane" nawet podobajÄ
. To takie osobliwe doznanie np. jak skarpetami w caĹym domu jedzie. I wstyd przyznaÄ, nawet smacznie jedzie.Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Dowcip to bym prÄdzej spamiÄtaĹÂ . Ale wolÄ dla siebie zachowaÄ, Ĺmieszniejszy wtedy.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale nie kaĹźdemu to wychodzi...
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Ale nie kaĹźdemu to wychodzi... Czasem jest po prostu za wczeĹnie.Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
CaĹa wstecz. Z takim pasaĹźerem to nawet nie wypada inaczej.Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Mamooo! PojdÄ z koleĹźankami na ĹyĹźwy? - Nie! Zobacz jaki mrĂłz -5 i ten Ĺnieg. - Mamo? -Nie!
- Tatooo....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Na wykĹadzie, gdzieĹ w europie. - Po czym poznaÄ, Ĺźe cywilizowany czĹowiek jest podniecony? ... - Ma otwarte usta i zaczyna oddychaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Gość
|
|
|