RafałS
|
Ciekawe o jakie dokumenty chodziło, czyżby na picie piwa? Przecież to legalne piwo było. W ogóle za dużo aut, zapomnieli "drepcedesów" swoich.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No i co z tą butelką plastikową z początku, została?
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Wchodzi facet do urzędu i chce jakoś zagaić: - Dzień dobry! Rany, ile much tu lata! - Dokładnie 78. Ta z lewej jest kulawa...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na Śląsk, odetchnąć świeższym powietrzem, jedzie autokarem grupa dzieci za Stolicy, dzieci dotkniętych niedorozwojem, w tym umysłowym. Podróż mija bez przeszkód, do osiągnięcia okolic Częstochowy... Coś zaniepokoiło kierowcę w pracy silnika. I informując o fakcie k i e r o w n i c z k ę wycieczki, zatrzymuje autokar na przydrożnym parkingu i rozpoczyna oględziny. Po 10-ciu minutach, za sobą, słyszy głos dziecka- tego z grupy upośledzonej umysłowo. - A ja wiem co się zepsuło! Nieco poirytowany zbywa malca. - Chłopczyku idź do dzieci pograj z nimi w "kółko graniaste", po czym z powrotem nurkuje pod pokrywę silnika. Czas mija, cierpliwość mija, inne samochody mijają, a kierowca kolejne dziesiątki minut tkwi wbity w punkt. Nagle! Zza pleców znów słyszy- A ja wiem co się zepsuło! W znużonej niepowodzeniem głowie rodzi się myśl i nadzieja- może malec coś wie. - Chłopcze! A co się zepsuło. - Autobus się zepsuł...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To chyba w większości upadłe kobiety.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I to bardzo nisko...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
zasłyszane jak powiedzieć komuś by nie zachowywał się jak kretyn , ale nie wprost , 'inteligentnie' ? Nie bądź Schettino !
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...bardo śmieszne...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...bardzo...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... A takie równanie jest prawdziwe? bogaty+bardziej wykształcony=rozumny+długowieczny Ktoś się odważy- humorystycznie? Czy jednak mamy czasy humanistów i poetów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... A takie równanie jest prawdziwe? bogaty+bardziej wykształcony=rozumny+długowieczny Ktoś się odważy- humorystycznie? Czy jednak mamy czasy humanistów i poetów. Litości! Wakacje są.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dooobra.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dość! Dla kogo wakacje, dla tego wakacje. Gołym okiem widać, że kujonki i poprawkowiczki mieć ich nie powinni. Ostatnio pogoda kojarzy mi się właśnie z uczniem, idącym nieprzygotowanym i pewnym porażki do szkoły. ... Worek mu się ciągnie nieprzyzwoicie- przy samej ziemi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|