Sandman80
Go
|
- Co robili meksykańscy marynarze na plaży w Gdyni ? - Zażywali odrobinę Ruchu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Przewietrz 'szufladę'" i "trzymaj poziom"... tak sobie myślę próbujesz dowieść (sobie ?), że jesteś mądrzejszy niepotrzebnie jesteś 'mądry uczy się od każdego tylko głupiec wie wszystko ' (podobno) O! To mi się bardzo podoba. Przypomina z mojego podwórka: Tylko miernoty są zawsze w szczytowej formie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na to @Dar..-
jaki będzie stan kpiarza nieroztropnego kiedy 'okażę się' ? będzie w głębokiej ... ? Humor głęboko skrywany, ale fajny. Skąd Ci ten "kpiarz" przylazł do głowy- z głębin? Tam, gdzie zabawność widzisz śmieszność. Tu, gdzie dobry humor, kpinę. Ale żeś się okopał- głęboko. "Jaki będzie stan", jaki stan? Zaś "wezmę w dupę".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ogólny trening mentalny zen. Chichopotyczny Już wiadomym jest, że jedności grozi katastrofa. Przy czym na jej atak w większej połowie narażone jest przede wszystkim serce- znaczy zawał. W drugą, tę nieco mniejszą katastrofa w łeb celuje- znaczy wylew. Mała połowa stara się żeby jej miłości pompka jednak nie wysiadła. Tymczasem wielka połowa też coś robi- z nudów małemu umysł przeciąża, a powinna? A malec, zaś sam o siebie ma zadbać i o wielką połowę. Czy powinien?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Hurra optymalni są we wszystkich- nieomalże- systemowych mediach.
Póki co z takim tekstem- niech pokornie doniosę, co przeczytałem. "...Jesteśmy optymalni. Uśmiejesz się jak przyjdzie do ciebie rachunek z BDcośtam (nie doczytałem) za kanalizację..." Piękni są, z włosami od @Kristan'a. Ale mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie wszystko Polska co się świeci... I tak na ten przykład daje się zauważyć podrzut z US w postaci detroickich tłoków i to z lat gdy niejakie Detroit nie przypominało jeszcze Polski.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
RafałS, to Ty jesteś na tej fotce?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na avatarze? Oczywiście, taki malutki, prawie na pograniczu postrzegania zmysłowego a wyobrażenia.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
humorek taki jest
Trening mentalny zen. Chichopotyczny
Już wiadomym jest, że jedności grozi katastrofa. Przy czym w większej połowie na jej atak narażone jest przede wszystki serce- znaczy zawał. W drugą, tę nieco mniejszą katastrofa w łeb celuje- znaczy wylew. Mała połowa stara się żeby jej miłości pompka nie wysiadła. Tymczasem wielka połowa też coś robi- nudzi się, a powinna? Zaś malec sam o siebie ma zadbać, czy powinien?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wnotować proszę! Bez żadnych yyy tam. Z pamiętnika prawdziwego mężczyzny- niekiedy bywa tak, że samiec- ufny, że do G r y f a ząbki swe szczerzy- przez błysk i w wytrzeszczu oczu później stwierdzi, że to f r y g a mu ostrość widzenia zamęcza. Nooo! Samce Lachy Świniojady, kto już żyw- ukłon na węch mi się należy!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dostałem prosty test, zdaje się, że IQ. Wybrałem rower, a dalej było tylko gorzej, chyba- dodam - oblałem. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dostałem prosty test, zdaje się, że IQ. Wybrałem rower, a dalej było tylko gorzej, chyba- dodam - oblałem. Zależy pod jakim kątem patrzysz Ślady to ślady ślady bogactwa?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdzieś w Polsce, trzecia nad ranem, łomot do drzwi. Ksiądz z ministrantami: -Otwierać! Mamy nakaz kolędy!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czy mogę prosić o rękę Pana córki? - A co nie masz swojej - zażartował ojciec? - Mam, ale już zmęczona - zażartował chłopak.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O Kaszubach napisano wiele, ważne żeby wybrać z tego to, co akurat najzabawniejsze i nieobraźliwe. Niektórym wydaje się, że Kaszub ma silnie cofnięte czoło i odstające uszy. A tłumaczą to sobie tak: Wstaje codziennie rano Kaszub i naciągając nieco uszy nasłuchuje. - Co to tak szumi?... Co to tak szumi? Nagle- prask- otwartą dłonią w łeb się wali. - Matuchno, to przecież morze tak szumi!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O Kaszubach napisano wiele, ważne żeby wybrać z tego to, co akurat najzabawniejsze i nieobraźliwe. Niektórym wydaje się, że Kaszub ma silnie cofnięte czoło i odstające uszy. A tłumaczą to sobie tak: Wstaje codziennie rano Kaszub i naciągając nieco uszy nasłuchuje. - Co to tak szumi?... Co to tak szumi? Nagle- prask- otwartą dłonią w łeb się wali. - Matuchno, to przecież morze tak szumi! O! A niektórzy twierdzą, że modelowanie czaszek boskie jakieś jest
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pieniądze na las są? Gdzie?!?
|