renia
|
smutne raczej to jest...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Czarny humor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kilkulatek uratował księdzu życie. Jak? Wymacał mu guz na jądrach
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaś dzieciarnia kreuje klechom "boskie wyroki".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli kobieta podczas ostrej kłótni podniesie na ciebie nóż, jak najszybciej daj jej chleb, ser, szynkę i ketchup, instynktownie zrobi ci kanapki
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kilkulatek uratował księdzu życie. Jak? Wymacał mu guz na jądrach Co się stanie gdy na wsi złapią pedofila? Nie będzie mszy w niedzielę
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Dotkniętych" moim postrzeganiem rzeczywistości gorąco przepraszam. Poniższym, odgrzanym nieco sposobem. Do moich uszu, pewnego ranka, dotarły informacje z radia. "- Drodzy Obywatele jest wielce prawdopodobne, że w najbliższych dniach na terenie naszego k-raju pojawią się Mieszkańcy innych Galaktyk. Mając na uwadze troskę o Was jednocześnie pragniemy, aby Ich przybycie nie obfitowało w niespodzianki, a w związku z tym postarajcie się zapamiętać. Przybysze, to najprawdopodobniej zielono ubarwione ludki ze znacznie powiększonymi oczami. W przypadku spotkania przedstawcie się łasdnie, podajcie swoje dane, cel swojej obecności w danym miejscu i zaaranżujcie rozmowę, do czasu, kiedy przybędą wyspecjalizowani mediatorzy i Was zastąpią!" ... Pewnej nocy, przechodzącej w dzień przemierzałem leśne ścieżki, gdy nagle, pod gałęziami nieznacznie wyrośniętego świerku ujrzałem Go, zielonego ludka z mocno powiększonymi oczami. Bez namysłu wywaliłem przygotowaną wcześniej jarmułkę, znaczy formułkę:- Dzień dobry, nazywam się "gupi" Radzio, o znaczącej części PESEL'a znanej Administratorowi pewnego zacnego Forum. Właśnie biegając wśród drzew, usiłuję pozbyć się cywilizacyjnych toksyn i dostarczyć roślinom dopiero co wyprodukowanego dwutlenku węgla. Na to On, nie czekając na mediatorów- dzień dobry, nazywam się Marucha, jestem Gajowym i właśnie robię kupę pod świerkiem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sporo po czasie "wolnym" i nieźle wstawiony wraca małżonek do domku. Drzwi otwiera również nieźle wkurzona małżonka i wita go w te słowa: - Gdzie, ty opoju, znowu byłeś tak długo? - Na...czynie-wybełkotał z trudem małżonek. - Gdzie...? - na to żona. - Dawaj jakieś naczynie, bo zaraz będę rzygał - odparł nerwowo mąż.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Usłyszane wczoraj w radiu... Facet z żona stoi przy kasie biletowej w kinie i mówi: - Poproszę dwa bilety na film. - Kasjerka na to: - Hobbit? - Nie, to moja żona - odpowiada facet...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Prócz dwóch słów, nic więcej nie napiszę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
J .Nordman
"Żydzi należą tak do państwa, którego są obywatelami, jak tasiemiec jest obywatelem pacjenta".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dwóch Kaszubów pojechało do Niemiec. Widząc polską rejestrację policjant niemiecki postanowił ich wylegitymować. Zatrzymuje ich i mówi: - Pasporte Na to jeden z Kaszubów: - Kuśnij nas w rzec (pocałuj nas w d*pę) Na to zdziwiony policjant pyta: - Was?(co?) Kaszub: - Jo jo mnie i Bronka
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Orkiestra kościelna na Górnym Śląsku: - Zymbalisten fertig? - Fertig! - Puzonen fertig? - Ja, naturlich. - Trompette fertig? - Fertig, fertig! - Also! Eins, zwei, drei: Boże coś Polskę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|