|
Blackend
|
Bo tak jest. Znajomi, ktĂłrzy wyjechali na staĹe do Niemiec opowiadali nam kiedyĹ, jak siedzieli sobie wieczorem przy kominku i Ĺpiewali kombatanckie piosenki "Nie bÄdzie Niemiec pluĹ nam w twarz i dzieci nam germaniĹ"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
+/- 3/4litra potrzeba.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
+/-Â 3/4litra potrzeba. Na Ĺeb?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Literacki Ĺeb.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Orkiestra koĹcielna na GĂłrnym ĹlÄ
sku: - Zymbalisten fertig? - Fertig! - Puzonen fertig? - Ja, naturlich. - Trompette fertig? - Fertig, fertig! - Also! Eins, zwei, drei: BoĹźe coĹ PolskÄ... Nie widziaĹam tego wczeĹniej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
SÄ
zawody kto najdĹuĹźej wytrzyma w wodzie. Pierwszy pan wytrzymaĹ 1 min. i wszyscy ludzie go pytajÄ
jak pan to zrobiĹ? A on odpowiedziaĹ: - Trening, trening i jeszcze raz trening. NastÄpny pan wytrzymaĹ 2 min. i znowu wszyscy ludzie go pytajÄ
jak pan to zrobiĹ? A on odpowiedziaĹ: - Trening,trening i jeszcze raz trening. NastÄpny pan wytrzymaĹ 3 min i wszyscy ludzie go pytajÄ
jak pan to zrobiĹ? A on na to: - Trening..... NastÄpny pan przyszedĹ, wchodzi do wody, 1 min. nic, 2 min. nic, 3 min. nic, po 4 minucie wychodzi ledwo oddycha, wiÄc lekarze szybko podbiegli, ale na szczÄĹcie nic siÄ nie staĹo. Wszyscy ludzie pytajÄ
jak on to zrobiĹ? A on na to: - GdzieĹ musiaĹem gaciami zahaczyÄ!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
- Jasiu Twoje zachowanie jest skandaliczne - mĂłwi nauczycielka Jutro masz przyjĹÄ z rodzicami do szkoĹy! - Ale ja nie mam rodzicĂłw - odpowiada malec - A co siÄ z nimi staĹo? -pyta pani - PrzejechaĹ ich walec - To przyjdĹş z dziadkami - Ich teĹź przejechaĹ walec - To co teraz Jasiu bÄdziesz sam robiĹ na Ĺwiecie??? - pyta pani - Dalej bÄdÄ jeĹşdziĹ walcem!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
- Jasiu Twoje zachowanie jest skandaliczne - mĂłwi nauczycielka Jutro masz przyjĹÄ z rodzicami do szkoĹy! - Ale ja nie mam rodzicĂłw - odpowiada malec - A co siÄ z nimi staĹo? -pyta pani - PrzejechaĹ ich walec - To przyjdĹş z dziadkami - Ich teĹź przejechaĹ walec - To co teraz Jasiu bÄdziesz sam robiĹ na Ĺwiecie??? - pyta pani - Dalej bÄdÄ jeĹşdziĹ walcem!
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
|
|