Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 1972767 razy)
|
|
renia
|
Wątków nie pomyliłam...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Im szybciej sie wypiszemy z tego kolchozu tym lepiej dla nas
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Wiem, że to nie nowina, ale jakoś tak wczoraj wpadło mi to w oko...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Im szybciej sie wypiszemy z tego kolchozu tym lepiej dla nas
Ale z tego kołchozu można całkiem dobrze ciągnąć, tylko gamonie muszą przestać rządzić.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale on jest stworzony po to zeby gamonie mogly rzadzic, w tym sek. I oduczyc sie brania, bo to do niczego nie prowadzi oprocz postawy roszczeniowej i nierobstwa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
W pełni popieram ten cynamonowy cug i tym samym łączę się w radosnym przesileniu. Cierpliwości, już za dwa lata po zmodernizowanych autobanach wjadą po ziemię obiecaną, bowiem niczyją Nasi, Wasi i zupełnie przypadkowo moi* ofiarodawcy, czym sprawią 'bezpowrotną" radość co najmniej dwóm środowiskom: półświadkowi prywaciarskiemu, wiadomo z jakiego powodu oraz uchodźcom, którzy wobec takich naturalnych okoliczności już wyrazili entuzjazm i chęć powrotu- do ukochanej wszak ojczyzny. Jedni i drudzy są w stanie przydupasić i to zdrowo, Szefu mój!
*- tak się niefortunnie lata temu złożyło, że Niemcy, Holendrzy, Francuzi, Włosi, nawet "gupi" Grecy i Rosjanie zainwestowali we mnie tyle kasy, że aż głupio mi będzie, gdy się o profity nie upomną- wciąż aktualne projekty mają się dobrze i cierpliwie czekają na dawców ofiar.
"Postawa roszczeniowa", Zyon, znaczy tyle, co "daj,daj,daj ..."?!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mam też w zanadrzu coś bardziej śmiesznego. Za dwa i pół roku na powracającej fali uchodźstwa na ziemie odzyskane wróci nasz Premieru Tusku z wieścią, że właśnie po to wyleciał, po Naszych, Waszych i o dziwo moich nieszczęśników.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oczywiście "półświatek" to jest komplement- to co, że jest na wyrost. Komplement, to komplement. A to "*", to oczywiście taki "wariant szwajcarski", tyle że bez ruszania dupska z mego kraju. A! Hiszpanie też.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"Postawa roszczeniowa", Zyon, znaczy tyle, co "daj,daj,daj ..."?!
Tak, dokladnie tyle.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Mnie też tak to zbiega.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Skoro to tak fajno było to po kiego to zmieniacie? Choć pytanie jest tendencyjne, odpowiem raz jeszcze. Kto?(to taki dowcip) Otóż odpowiedź ukryta jest w tekście, pozwolę sobie ją wyodrębnić: ... Jedyny czas przed telewizorem to dobranocka. Mieliśmy tylko kilka zasad do zapamiętania. Wszyscy takie same. Poza nimi, wolność była naszą własnością.... Była.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Świetne!
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Pewna kobieta podczas spowiedzi mówi do swojego spowiednika : - Ojcze, mam pewien problem. Otóż mam w domu dwie gadające papugi, samiczki, ale nie wiem czemu tak strasznie bluźnią. - A co takiego mówią? - zapytał ksiądz. Kobitka na to : - W kolko powtarzają : - Cześć, jesteśmy dzi**ami, chcecie się zabawić ? Ojciec zaniepokojony myśli, myśli, aż w końcu mówi : - Ja tez mam w domu dwie gadające papugi, samce, tylko ze moje całymi dniami czytają Pismo Święte i odmawiają różaniec. Przyprowadź swoje papugi do mnie, wpuścimy je do jednej klatki i wtedy moje papużki oducza twoje mówić tak brzydko. Kobieta się zgodziła i na drugi dzień przyprowadziła swoje nieznośne papugi do księdza. Wpuścili je do klatki. Ptaki popatrzyły na nowe towarzystwo i po chwili odezwały się papugi - kobiety : - Cześć, jesteśmy dziw**mi, chcecie się zabawić ? Papugi księdza podniosły oczy znad Biblii, popatrzyły się na siebie i jedna mówi : - Odłóż te księgę bracie. Nasze modły zostały wysłuchane !
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|