Gavroche
|
PoniedziaĹek, szef do pracownika: -AleĹź ma pan czerwone oczy, popiĹo siÄ w weekend, co? -Nie, k..., dwa dni pĹakaĹem z tÄsknoty za pracÄ
!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Chyba juĹź kiedyĹ byĹo, ale to takie urocze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
PoĹowa z tego, na pierwszy rzut oka, to fejk
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Chyba tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Typu"dupny palcovlaz"
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oni sÄ
fajni. PiszÄ
jak jest, a nie ubierajÄ
tego w jakieĹ "mÄ
dre" naukowe sĹĂłwka... Ciekawe jak jest po czesku "badanie palpacyjne" albo "per rectum"... No nie wiem... Jezdnia to u nich cesta
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Reklama z uporem pompowana, za poĹrednictwem mediĂłw(czarodzieje niby tacy ), w mojÄ
, rozwichrzonÄ
nieco gĹowÄ potrafi, od czasu do czasu, przedostaÄ siÄ przez mur bezmyĹlnoĹci. Oto co z trudem, bo z trudem, ale udaĹo siÄ zostawiÄ w mej ĹwiadomoĹci. Kochanie- Ĺźona do mÄĹźa- przy czym chciaĹbyĹ, abyĹmy spÄdzili ĹwiÄta: przy Ĺwiecach, czy przy lampce? - OczywiĹcie, Ĺźe przy lampce, ... z teĹciem. - ... . Po jakÄ
cholerÄ angaĹźowaÄ taki intelekt i potencjaĹ ludzki, kiedy "gupi" tylko tyle zapamiÄta. Ĺťe ... bÄdÄ
ĹwiÄta.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jest, ale teĹź niekonsekwentne, bo polujÄ
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Bardzo ciekawy, bo intermedialny przypadek ... tej ... no ... antropomorficoĹtam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...nie dla potrzeby, ale dla tradycji...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...nie dla potrzeby, ale dla tradycji... Bo przecieĹź nie sportu
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
W kolejnych wyborach prezydenckich konkurencji nie mam praktycznie zbyt mocnej. MoĹźe jeden konkurent, ale i ja mam mocne kontrargumenty: - mam porzÄ
dnego kota; - prawo, do wyborĂłw opanujÄ je caĹkowicie, juĹź prawie na wszystkim siÄ nie znam. To dwa atuty, a trzeci- jeĹźeli ktoĹ zdecyduje odebraÄ mni prawo jazdy, z róşnych powodĂłw, to tylko wzmocni mojÄ
pozycjÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|