Sandman80
Gość
|
Tylko temat byĹ z cyklu: Opisz swojego bohatera i dlaczego Lenin?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Prawdopodobnie wielu rolnikĂłw zadowolonych gdy na ten przykĹad orzÄ
w klimatyzowanych kabinach nowych aktywĂłw. Taki minusik do pracy.Â
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
...Ale chyba moĹźna mieÄ inne zdanie i nie dostaÄ ndst. . StawiaĹbym na 2+ . A z wĹasnego HDD zczytaĹa mnie siÄ taka historyjka... SzkoĹa podstawowa. MĹody podstawczak RafaĹS & reszta podstawczakĂłw na lekcji z mĹodÄ
paniÄ
fizyczkÄ
dostajÄ
za zadanie coĹ miÄdzy innymi takiej treĹci: Narysuj jak wyobraĹźasz sobie budowÄ/strukturÄ gazu. Proste! Hehe, jak to jak? SiÄ narysuje pierwsze lepsze swe wyobraĹźenie - o wzorek/deseĹ hakiĹ takiĹ. Ĺťywcem jakoby dosĹownie polecenie zrozumiane. A to trzeba byĹo sobie wyobraĹźaÄ najwyraĹşniej tak jak w podrÄczniku staĹo - kropki luĹşne w przestrzeni. Na nic tĹumaczenia dot. konstrukcji samego polecenia.Â
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
GĹodzÄ
w domu dzieciaka, a potem w powaĹźnym temacie proroctwa wygĹasza.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Anglik zatrzymaĹ siÄ w hotelu w Polsce. Dzwoni do recepcji i mĂłwi: - Two tea to room two. A recepcjonistka: - Sramtaramtam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
"Cztery puszki czego?..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Stoi pijak w parku na trawniku i leje. Podchodzi do niego policjant i pyta groĹşnie: - Panie! Wolno tu laÄ?! - A lej pan!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Skarbie pĂłjdziesz ze mnÄ
na siĹowniÄ? MĂłwisz, Ĺźe jestem gruba? No dobra, jak nie chcesz… I do tego leniwa? UspokĂłj siÄ Kochanie. UwaĹźasz, Ĺźe jestem histeryczkÄ
? Wiesz, Ĺźe nie o to chodzi. Teraz, Ĺźe przeinaczam prawdÄ? Nie, nie musisz ze mnÄ
nigdzie iĹÄ! Tak, a dlaczego Ci tak zaleĹźy, Ĺźeby iĹÄ samemu?!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
OczywiĹcie, Ĺźe ma. Popatrz na DasnÄ, siĹownia dobrze robi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fantastycznie...
|
|