|
Gavroche
|
Ratownik do goĹcia na basenie: Czemu Pan sika do wody? GoĹciu: PrzecieĹź wszyscy sikajÄ
! Ratownik: Ale dlaczego Pan sika z trampoliny?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Stoi dwĂłch pijakĂłw pod drzewem i sika. Podchodzi do nich policjant i mĂłwi: - Panowie proszÄ przestaÄ i schowaÄ.... Na to pijacy: - Dobra, juĹź idziemy. A po krĂłtkiej chwili jeden mĂłwi do drugiego: - Wiesz co, ja go nie posĹuchaĹem... bo on kazaĹ przestaÄ i schowaÄ, a ja schowaĹem ale nie przestaĹem....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podobny: -Co tak cicho sikasz? -Bo sikam po spodniach. -Nie szkoda ci spodni? -Nie, bo sikam po twoich.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Gość
|
- Mamusiu, mamusiu kup mi krĂłliczka, proszÄ. - Nie! Jeszce ci myszki nie zdechĹy.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
DwĂłch ksiÄĹźy rozmawia o celibacie. Jeden mĂłwi: - SĹyszaĹeĹ, Ĺźe Watykan rozwaĹźa moĹźliwoĹÄ zniesienia celibatu? - Tak, ale my juĹź tego chyba nie doczekamy. - My raczej nie. Ale moĹźe nasze dzieci...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
DwĂłch ksiÄĹźy rozmawia o celibacie. Jeden mĂłwi: - SĹyszaĹeĹ, Ĺźe Watykan rozwaĹźa moĹźliwoĹÄ zniesienia celibatu? - Tak, ale my juĹź tego chyba nie doczekamy. - My raczej nie. Ale moĹźe nasze dzieci...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po kilkumiesiÄcznej, namiÄtnej znajomoĹci dziewczyna pyta swojego wybranka: - Znamy siÄ juĹź tak dĹugo. Czy nie powinieneĹ przedstawiÄ mnie swojej rodzinie? - Jak sobie Ĺźyczysz. Ale w tym tygodniu jest to niemoĹźliwe. Ĺťona z dzieÄmi wyjechaĹa do teĹciĂłw.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Monogamia ze skĹonnoĹciÄ
do zdrad? Czemu nie...