administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rozmowa kwalifikacyjna o pracę: - Jaka jest pana największa wada? - Jestem szczery - Moim zdaniem, to zaleta - Nie interesuje mnie pańskie zdanie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z przyszłości... Zmarł Barac Obama. Po kilku latach poprosił Pana Boga by mu pozwolił pójśc na Ziemię; chciał bowiem sprawdzic jak się ma Ameryka. Bóg mu pozwolił. Barac Obama przybył do Nowego Jorku... Wchodzi do baru, zamawia piwo i pyta barmana co sądzi o kraju i jego problemach. - Jakich problemach? - No wiesz, Irak, Afganistan, Syria, Ukraina... - To mamy już za sobą. Teraz jest tam pokój i to wszystko jest nasze. - A Europa, Afryka, Bliski Wschód? Barman z dumą wyciąga spod lady mały globus i kręci nim przed nosem Obamy: - Proszę Pana, jesteśmy Imperium. Cały świat jest nasz. Obama ucieszony i zadowolony kończy piwo i powiada do barmana: - Dziękuję ci, przyjacielu! Ile płacę? - Rubel i dwadzieścia kopiejek.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to dobrze że nie w yuanach ,ujdzie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Rozmowa dwóch żuli: - Słyszałeś, że od picia się dwa razy szybciej starzeje? - Serio? - Jasne, a ile masz lat? - Trzydzieści. - A widzisz? Jakbyś nie pił, to miałbyś teraz sześćdziesiąt...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdzie żyją łosie? - Na łosiedlu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Hm? Nie wiem czy to odpowiedni wątek, bo to FB i podobno autentyk. Cyt: Na naukach przedmałżeńskich dowiedziałam się od księdza czym jest miesiączka. "To krwawe łzy macicy stęsknionej za macierzyństwem".
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Hm? Nie wiem czy to odpowiedni wątek, bo to FB i podobno autentyk. Cyt: Na naukach przedmałżeńskich dowiedziałam się od księdza czym jest miesiączka. "To krwawe łzy macicy stęsknionej za macierzyństwem". A juz myślałem , ze to łzy Matki Boskiej
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dwa żarłacze białe dzielą się wrażeniami z ostatniej przekąski. -Właśnie zjadłem Amerykanina - chwali się jeden - świetne mięsko wypasione na stekach i syropie klonowym. -A ja połknąłem Ruskiego - drugi kręci smutno łbem - żylasty i łykowaty... Za chwilę jednak rozpromienia się i dodaje: -Ale cóż za wątroba!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|