|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A tam, niech im się wydaje, że są tacy niezastąpieni
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie ma ludzi niezastąpionych.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Nie ma ludzi niezastąpionych. Powiedz to mojemu mężowi
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Ale złośliwa jesteś... to tylko kochanki. Te przecież gotować nie umieją.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Nie ma ludzi niezastąpionych. Hmm, no cóż... rzeczywiście... jest nas niewielu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale złośliwa jesteś... to tylko kochanki. Te przecież gotować nie umieją. To zdjęcie mi siostra z Hamburga pokazała w takim kontekście. W Niemczech się nabijają z uchodźców na różne sposoby, ale wieczorem kobiety same wyjść się boją...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Angela świadomie ich destabilizuje, czy jest narzędziem? Prof Wolniewicz, mówił, że jeszcze do końca nie odpracowali poczucia winy po II Wojnie. Arabowie, to też semici. Ale czemu tym "wynagradzają" za tamtych?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niemcy mają pretensje, że Merkelowa nie liczy się ze zdaniem obywateli i ich bezpieczeństwem. Mówią, że jak ona może mieć czyste sumienie po tym, jak tylu uchodźców się utopiło z powodu jej zaprosin?
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Pies jej mordę lizał.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Wraca Jezus z Ogrójca do wieczernika. W wieczerniku uczta na całego i popijawa. Podchodzi do Piotra i pyta: - Skąd wzięliśmy na to kasę, przecież jesteśmy biedni? - Judasz kogoś sprzedał.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Jaki pies? Jeden z tych raz zmieszanych rasowców. Fajne są, a lizać nie brzydzą się nikogo.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Rozmawia dwóch kumpli: - Sypiam z żoną pastora, możesz zatrzymać go z godzinkę po nabożeństwie? - Stary, głupi pomysł, ale ci pomogę. Po ''występie'' koleś podchodzi do pastora i zagaja o jakieś głupoty. Po kolejnym durnym pytaniu facet nie wytrzymuje i pyta: ''A o co tak naprawdę Ci chodzi?''. Ten zawstydzony wypala: ''Właśnie teraz mój kumpel stuka pana żonę.'' Pastor uśmiecha się, kładzie mu rękę na ramieniu i mówi: ''Mój przyjacielu, lepiej idź szybko do swojego domu, moja żona od roku nie żyje.''
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Rzeczywiście tato.. Dziadek miał racje, nie powinienem chodzić do nocnych lokali, bo zobaczę coś niewłaściwego.. - A co tam zobaczyłeś? - Dziadka.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też dobre...
|
|