Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Kolejka do ginekologa, jakaś kobitka przepycha się do drzwi: - Proszę mnie przepuścić, ja tylko zapytać! - Ta? - oburzyła się inna kobitka w kolejce - A my tylko pokazać!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aż przykro patrzeć , nie dotrwałam do końca...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żona do męża: - Ubóstwiam cię! - Mówi się zubażam.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Koń w pełnym galopie ucieka przed stadem wygłodniałych wilków, co chwilę obraca się za siebie i widzi że wilki są coraz bliżej. W pewnym momencie zdaje sobie sprawę, że nie zdoła im uciec i jedynym ratunkiem będzie ucieczka na drzewo. W ostatniej chwili udaje mu się wdrapać, zdyszany siedzi na gałęzi, a tu ku jemu zdziwieniu obok siedzi krowa. Więc pyta: -Co ty tutaj robisz? -Wisienki sobie jem -Jak to? Przecież to jest grusza? -No wiem ale ja sobie w słoiczku przyniosłam.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Koń w pełnym galopie ucieka przed stadem wygłodniałych wilków, co chwilę obraca się za siebie i widzi że wilki są coraz bliżej. W pewnym momencie zdaje sobie sprawę, że nie zdoła im uciec i jedynym ratunkiem będzie ucieczka na drzewo. W ostatniej chwili udaje mu się wdrapać, zdyszany siedzi na gałęzi, a tu ku jemu zdziwieniu obok siedzi krowa. Więc pyta: -Co ty tutaj robisz? -Wisienki sobie jem -Jak to? Przecież to jest grusza? -No wiem ale ja sobie w słoiczku przyniosłam. To nie może być prawdą... Jak ona by sobie ten słoik odkręciła?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak jak policjantki Reniu...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pukają w nakrętkę i mówią: policja, otwierać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trzech staruszków po siedemdziesiątce żali się, któremu bardziej trzęsą się ręce. Odzywa się pierwszy: - Mnie się tak trzęsą, że szklanki nie mogę złapać. - A mnie się tak trzęsą, że szczęki nie mogę sobie do ust włożyć - mówi drugi. - To jeszcze nic - mówi trzeci. - Rano, zanim się wysikałem, to dwa razy doszedłem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
- Dlaczego ryby są płaskie? - Dlatego, że dbają o linię, żeby mieć ładną sylwetę, i żeby wędkarze chcieli je poderwać...
|
|
|
|
|
|
|
|