administ
Go
|
W Polsce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A gdzie tam! KPJC* *- Królestwo Polskie Jesusa Chrystusa.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale już Królową Polski przecie Maryja ponoć jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego to tak dokładnie to nie wiem! Ale mogę Proboszcza przy najbliższej okazji spytać, bo się na tym zna!
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Bolek: A wtedy ja mu mówie: Krzychu, a może to nie Indie?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Siedzi Mohammed w kucki, w Berlinie i pluje na ziemię przez dziurę w zębach. Nagle pojawia się wróżka i mówi: - Jestem wróżką! Chcę spełnić twoje trzy życzenia! - Spójrz, jaką mam dziurę w zębach! Chcę, żeby mnie wyleczyli i wstawili wszystkie nowe zęby! Ledwie Muhammad wypowiedział życzenie, natychmiast wskoczył do gabinetu protetyki i bezpłatnego leczenia zębów dla uchodźców. Po chwili na ustach zabłyszczał mu śnieżnobiały uśmiech a la Hollywood. - To teraz drugie życzenie. Brakuje mi czterech żon i piętnastu dzieci, rodziców, trzech braci i dwóch sióstr, rodziców, pięciu braci i siostry mojej żony! Chcę zamieszkać z nimi w luksusowej willi i mieć zawsze dużo pieniędzy! Ledwie Muhammad skończył - już był w pięknej willi! Na stole ujrzał tekst ustawy o łączeniu rodzin dla obcokrajowców, wydruki z kont bankowych z informacjami o przelewach od państwa. Dom w pełni umeblowany i wyposażony w urządzenia elektryczne zgodnie z "Ustawą o pomocy w zakupie mebli i sprzętu AGD dla uchodźców". Szczęśliwy Mohammed w końcu mówi: - Chcę być prawdziwym Niemcem. Nie tylko mieć obywatelstwo. Chcę być niebieskookim blondynem i nazywać się Fritz Schulz! Zanim zdążył dokończyć zdanie, wszystko zniknęło, a on patrzy, że znów siedzi na tyłku i pluje na ziemię przez dziurę w zębach. - Co się stało?! - pyta wróżkę. - Nie wstyd ci, Schulz, błagać o pomoc?! Musisz zadbać o siebie sam! Idź i szukaj pracy!
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
przeróbka złotej rybki na poprawną politycznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|