Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 2006178 razy)
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Smiać się z tego smalcu? Ogarnia mnie żałość nad jego konsumentami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to zdrowe, bo bez choregosterolu! A miliardy badań naukowych udowodniły, że...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...dalsze badania są konieczne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale teraz zaczęli udowadniać jedynie słuszną dietę wysokotłuszczową Doktora.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Śmiać się z tego smalcu? Ogarnia mnie żałość nad jego konsumentami.
Ma nie zawierać zwierząt i nie zawiera, taka idea i jej realizacja. Dla przeciwwagi mamy chlebek na jajach i mące dla tych, którzy nie jadają chleba, bo nie jadają mąki, bo mąka jest niejadalna. Daruję sobie cytat z Googola.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to bardzo dziwne, że "mąka jest niejadalna", albowiem od zarania jadało się mąkę, która nie dość, że jest doskonałym żródłem węglowodanów, to jeszcze zawiera wszystkie niezbędne do życia makro i mikroelementy, a do tego akuratnie wszystkie aminokwasy egzogenne, co każdy może sobie sprawdzić naocznie u Szczygła, jeśli nie daje wiary temu co tu napisałem. I jest to całkowicie zrozumiałe, bo to takie roślinne jajko jest. Innymi słowy o chlebie i wodzie da się żyć, co niejednokrotnie udowodniono na masowych doświadczeniach życiowych. Twierdzenie więc, że "mąka jest niejadalna", jest równie prawdziwe jak ... (wpisać sobie dowolny nonsens) Jak się zagryzie chleb cebulą albo czosnkiem - ma się pełną gwarancję zdrowia na lata, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to bardzo dziwne, że "mąka jest niejadalna", albowiem od zarania jadało się mąkę, która nie dość, że jest doskonałym żródłem węglowodanów, to jeszcze zawiera wszystkie niezbędne do życia makro i mikroelementy, a do tego akuratnie wszystkie aminokwasy egzogenne, co każdy może sobie sprawdzić naocznie u Szczygła, jeśli nie daje wiary temu co tu napisałem. I jest to całkowicie zrozumiałe, bo to takie roślinne jajko jest. Innymi słowy o chlebie i wodzie da się żyć, co niejednokrotnie udowodniono na masowych doświadczeniach życiowych. Twierdzenie więc, że "mąka jest niejadalna", jest równie prawdziwe jak ... (wpisać sobie dowolny nonsens) Jak się zagryzie chleb cebulą albo czosnkiem - ma się pełną gwarancję zdrowia na lata, jakby co. Ale za czyje grzechy tak się torturować...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Śmiać się z tego smalcu? Ogarnia mnie żałość nad jego konsumentami.
Ma nie zawierać zwierząt i nie zawiera, taka idea i jej realizacja. Dla przeciwwagi mamy chlebek na jajach i mące dla tych, którzy nie jadają chleba, bo nie jadają mąki, bo mąka jest niejadalna. Daruję sobie cytat z Googola. Toteż sanhedryn "opatentował" macę, a żeby ludek zniechęcić do podjadania puścił plotę, że do macy dodaje się krew niemowląt, czy jakoś tam. To była mąka z wodą, a jaja z wodą,... to leprzy patent,...ale to nie CHLEB, w rozumieniu piekarni i cukierni i hipermarketów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to bardzo dziwne, że "mąka jest niejadalna", albowiem od zarania jadało się mąkę, która nie dość, że jest doskonałym żródłem węglowodanów, to jeszcze zawiera wszystkie niezbędne do życia makro i mikroelementy, a do tego akuratnie wszystkie aminokwasy egzogenne, co każdy może sobie sprawdzić naocznie u Szczygła, jeśli nie daje wiary temu co tu napisałem. I jest to całkowicie zrozumiałe, bo to takie roślinne jajko jest. Innymi słowy o chlebie i wodzie da się żyć, co niejednokrotnie udowodniono na masowych doświadczeniach życiowych. Twierdzenie więc, że "mąka jest niejadalna", jest równie prawdziwe jak ... (wpisać sobie dowolny nonsens) Jak się zagryzie chleb cebulą albo czosnkiem - ma się pełną gwarancję zdrowia na lata, jakby co. Ale za czyje grzechy tak się torturować... Przeważnie antenatów, co za życia o przyszłość potomków nie zadbali.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale "papu+" i "jaskinia+" wtedy nie było, więc trzeba było się trochę natyrać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kto to wie... ja nie. "Papu+" było na pustyni...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|