|
Blackend
|
No i że nic się nie rozlało aby godności nie utracić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Idzie dziadek wieczorem ulicą nagle patrzy a tu żaba leży. Podniósł ją a ona przemówiła ludzkim głosem: - Jak mnie pocałujesz to zamienię się w piękną kobietę. Facet zdębiał w pierwszym momencie a po chwili mówi wkładając żabę do kieszeni: - W moim wieku wolę mieć gadającą żabę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Matka do córki: - chciałabym z tobą porozmawiać - ale o czym? - no wiesz, o tych sprawach - ale Mamo ja nie mam czasu - mimo wszystko nalegam, chciałabym o parę rzeczy spytać - no dobra, w takim razie czego nie wiesz i chciałabyś się dowiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To podobnie jak z tą babką u lekarza (chyba to już kiedyś pisałam ). Pyta się kobieta lekarza: - Czy z piętnastoletnią córką powinnam już zacząć rozmawiać o seksie? Lekarz odpowiada: - Ależ oczywiście! Sporo może się pani nauczyć...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
- Tato, na wigilię chce pieska - Oj już nie wydziwiaj, będzie karp jak co roku.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pani w szkole się pyta dzieci - kto ma jakieś zwierzątko w domu? Wymieniają różne: pieski, kotki, chomiki, rybki w akwarium... Zgłasza się też Jasiu i mówi: - A my mamy kurczaka w zamrażalniku...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
U nas było z kaczorem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zimny kaczor!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W piekarniku się smaży, zapomniałem dodać. Renia przerobiła na wersję dla ubogich
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzwoni obywatel do darmowej pisowskiej służby zdrowia: - Złamałem nogę, kiedy mogę przyjść do lekarza? - Równo za 10 lat - Rano czy popołudniu? - To przecież za 10 lat, co to za różnica? - Bo rano mam wizytę u kardiologa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale sprawiedliwie, bo po 10 lat dla każdego.
|
|
|
|
|
|
|
|