admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Oni jak komuniści - "walczą z wrogiem o pokój"! Ze spotu chyba wynika, że najlepiej zrobić Niemcom D-exit i będzie dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
Było to pare dziesiąt lat temu gdy córka bedąc ze mną na Babiej górze pyta sie : Tato skąd ja sie wziełam . No cóż myślę iż najlepiej prawdę powiedziec. Więc jej mówię:było to tak, działo sie to jeszcze przed Twoim narodzeniem, szliśmy tak jak dziś z Twoją mamusia na Babią Góre i ja ciebie wnosiłem na szczyt a na dół gdy wracaliśmy to już Ciebie mamusia w sobie z nosiła:)
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bocian i tyle...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To było inaczej. W drodze na szczyt nieśli oboje, a po szczytowaniu już tylko mamusia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jedno szczytowało, a drugie udawało pewnie. Jak to w życiu...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dalsze badania są konieczne...
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Może za mało śmieszne było?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nic na "dobrą zmianę" nie nadawali?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz jest śmieszne...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak mogą powoływać się na opinię nieżyjącego już Doktora Jana Kwaśniewskiego (dodając jeszcze zdjęcie), który miał WIEDZĘ, a nie takie brednie z reklamy za grubą kasę... "Jan Kwaśniewski, dietetyk Idealica - jest produktem w 100% naturalnym, bez szkodliwych zanieczyszczeń i skutków ubocznych. Jego wkład w organizm jest korzystny dla zdrowia, ponieważ krople te zapobiegają otyłości, obniżają poziom cholesterolu, poprawiają pracę serca i mózgu. Idealica ma działanie odmładzające i lecznicze". To się nadaje do sądu. Czarny humor...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, miliony czekają na prawnika, który się tym i nie tyko tym zajmie. Jest jaki chętny?
|
|
|
|
|
|
|
|