renia
|
Nic na to Jareczku nie pomogę, skoro Ci jajca nie pomogły i zostały Ci kompleksy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ważne, że swoje kompleksy "leczysz" swoją złośliwością na tym Forum... Z facetami nie zaczynasz, bo Cię podsumowali "równo", to bawisz się w "damskiego boksera". Wiesz, że nie chciałam z Tobą dyskutować (taplać się w tym bagnie) i długi czas milczałam, nie reagowałam na Twoje złośliwe zaczepki, ale już przesadzasz, ileż można? Nie dziwię się, że jesteś sam w życiu, bo kto by z Tobą (takim charakterem) wytrzymał...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Ja nie mogę! Ależ Wy kochacie się szarpać! Dziecioczki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli przymykasz oko na złośliwe zaczepki personalne, to tym samym dajesz przyzwolenie i jest jak jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie, najważniejsze, to znaleźć sobie "winnego" dla swoich problemów!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jeśli przymykasz oko na złośliwe zaczepki personalne, to tym samym dajesz przyzwolenie i jest jak jest... Rozumiem, że nie jesteś w stanie się powstrzymać od konwersacji z Jarkiem? Szkoda. "Ostatnie słowo" trzema mieć!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, najważniejsze, to znaleźć sobie "winnego" dla swoich problemów! "Ktoś" za to Forum odpowiada. "Przeważnie" Administrator... A żadne zasady tutaj nie obowiązują? "Wolna amerykanka"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli przymykasz oko na złośliwe zaczepki personalne, to tym samym dajesz przyzwolenie i jest jak jest... Rozumiem, że nie jesteś w stanie się powstrzymać od konwersacji z Jarkiem? Szkoda. "Ostatnie słowo" trzema mieć! Tyle miesięcy milczenia nic nie pomogło, Jarek tylko się rozkręcał...I to jest OK?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Ktoś" za to Forum odpowiada. "Przeważnie" Administrator... Ja tu tylko pisuję z rzadka i czasem naprawiam "błędy Forum" - jeśli jakieś występują, bo kopia zapasowa się robi sama. I tyle mojego tu administrowania.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdyby tak na Ciebie pisał, to na pewno szybko i konkretnie byś zareagował...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tyle miesięcy milczenia nic nie pomogło, Jarek tylko się rozkręcał...I to jest OK?
Skoro nie potrafisz się wyzwolić z "nałogu Jarka" - to trudno - Twój problem, ale po co pyskówki wywlekać w widocznych dla "gości" wątkach? W sumie i to mi nawet nie wadzi, bo co mnie tam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie zaczęłam, tylko czara się przelała...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tyle miesięcy milczenia nic nie pomogło, Jarek tylko się rozkręcał...I to jest OK?
Skoro nie potrafisz się wyzwolić z "nałogu Jarka" - to trudno - Twój problem, ale po co pyskówki wywlekać w widocznych dla "gości" wątkach? W sumie i to mi nawet nie wadzi, bo co mnie tam. To Jarek "nałogowo" mnie złośliwie zaczepia. Obsesję jakąś ma...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to jego problem, a nie Twój, no chyba, że jednak traktujesz to co tu się dzieje "poważnie".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja nie zaczęłam, tylko czara się przelała... Rozumiem, za nudno było...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coraz mniej mi się to Forum podoba i z wielu tematów dyskusji już zregnowałam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trudno.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Coraz mniej mi się to Forum podoba i z wielu tematów dyskusji już zregnowałam.
Potwierdzam! Renia zaniedbała ostatnio wątek "BIEGANIE". A była na prowadzeniu.
|
|
|
|
|
|
|
|