vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Abonamentowcy to wiadomo - przypadki specjalnej troski. Normalnie ... " bez telefonu za 1zł" używa się prePaid, czyli wpłaca się 50zł i ma się 50zł, jak system/marketing/ślepota zdecyduje orżnąc to na max 50zł.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A ja myślałem, że telefony mają ludziska za darmo w abonamencie na wszystkie kraje świata...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo to pewnie drobnego druczku nie czytają...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja też tak mam, wszystko za darmo i bez limitu za 49,90zł netto abonamentu, a do tego 100gigamajtów internetu, ale żebym zaraz coś z reżimem miał wspólnego?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Za darmo to mają ci co podatków nie płacą, a jak wynika z ankiety jest ich większość.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A prawda! Zapomniałem... To zwolennicy Kaczystanu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
Tys prowda.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=ltkhbPCvPmYJak by ktoś mnie przyciskał to ja jestem za Dudą, małym Dudą, a właściwie Dudusiem. https://www.youtube.com/watch?v=NN1NNH_b91oChłopaki się dopełniają, pokonali razem 800 km licząc po słupkach. Jak człowiek głodny to i wywęszy pieczonego barana. Tam musi być cywilizacja, bo siekierka się pojawia. A w końcu pojawił się jakiś eremita. To musi być jakiś ichtiolog, naukowiec, smakosz ryb bo z harpunem, kuszą się wychylił z morza. Jest już ósma piętnaście i nie widać śledzi, to dobrze. Duduś nie wybrzydzaj, gdy cywilizacja chce nasz wymordować. O trzy kilogramowym sandaczu nie ma co się chwalić badaczu. Od 3 tygodni poszukują pustelnika.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
cd. Kabaret, tylko nie mówcie chłopcy- Ani mru, mru. Gorzej ze służbami poszukiwawczymi niż z samą policją. Poldek, tu nie wycinaj takich numerów z 15 tysiącami na liczniku. Chłopcy nie pękać, wsiadać, kradzionym, też podwiozą, zwłaszcza, że to seria 7748 limitowana kabrioleta Fiata. Ależ ty Duduś gratów ze sobą taszczysz, że się bagażnik nie domyka. Nie przeszkadza mi Twoja lubość - WALIZKA. JAK lubisz, to co mi do tego. Duduś czy ty nie wybrzydzasz za nadto gdy podwożą za friko. Po co wspominać głośno cenę tej gabloty? "...Chłopaki trzymajcie się wiatru..." Powodzenia panie pustelniku - Profesorze na grzybach. Duduś, teraz już wszyscy wiedzą, że masz hopla na punkcie jakiejś biochemicznej translacji białek. Masz mój głos na prezydenta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|