renia
|
Tusk oficjalnie oglosil w czasie kampani, ze jedzie załatwić KPO dla Polek I Polaków, i slowa dotrzymal Urszula Tuskowi wręczała ... To nie jest KPO, tylko zaliczka (pożyczka) na dekarbonizację. Czyli na niemieckie wiatraki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ci dajom z KPO - Tusk załatwił, unia dała. Tamci od podatnika brali ...
Nie Tusk, a Morawiecki załatwił, no chyba że kłamie? Morawiecki do Tuska miernota w Brukseli Nie ma tych uprawnień co Tusk - szkoła Brukselska się liczy ... Salonowy chłopak...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Życie by za Polskę oddał - osobiście mówił w kampanii.. Pewnie sie Macierewiczowi łyso zrobilo...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To nie jest KPO, tylko zaliczka (pożyczka) na dekarbonizację. Czyli na niemieckie wiatraki. Proszę bardzo, treść z PAP czyli polskich narodowych mediów - https://www.pap.pl/aktualnosci/mateusz-morawiecki-zaliczka-z-kpo-zostala-wynegocjowana-przez-rzad-prawa-i"Krajowy Plan Odbudowy został wynegocjowany przez rząd Prawa i Sprawiedliwości - zaznaczył były premier Mateusz Morawiecki. Dodał, że zaliczka z KPO również została wynegocjowana przez rząd PiS." To PiS wynegocjował, dla dobra Polski i jego wyborców (przede wszystkim), a Donald tylko odebrał.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie może być Tusk oszukał na dzień dobry - kłamca...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To nie jest KPO, tylko zaliczka (pożyczka) na dekarbonizację. Czyli na niemieckie wiatraki. Proszę bardzo, treść z PAP czyli polskich narodowych mediów - https://www.pap.pl/aktualnosci/mateusz-morawiecki-zaliczka-z-kpo-zostala-wynegocjowana-przez-rzad-prawa-i"Krajowy Plan Odbudowy został wynegocjowany przez rząd Prawa i Sprawiedliwości - zaznaczył były premier Mateusz Morawiecki. Dodał, że zaliczka z KPO również została wynegocjowana przez rząd PiS." To PiS wynegocjował, dla dobra Polski i jego wyborców (przede wszystkim), a Donald tylko odebrał. A mówił że jedzie załatwić
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przepraszam, prepraszam... Żaden tuski, żaden morawiecki. Dodruk+ od $rothschilderka & friends. Komedię regionalną na dyżurnych poliniaży macie gratis.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przepraszam, prepraszam... Żaden tuski, żaden morawiecki. Dodruk+ od $rothschilderka & friends. Komedię regionalną na dyżurnych poliniaży macie gratis. Śmiać się i nabijać z nich jeszcze nie zabronili...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja się poryczałem, ale ze śmiechu ...Pomożecie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie może być Tusk oszukał na dzień dobry - kłamca... Nie wiem, który kłamał, ale obaj wyraźnie chcą być ojcami sukcesu przekazania środków unijnych. Za Morawieckim stoi sam były Naczelnik, więc krytyka przyjęcia tych pieniędzy, to krytyka samego Naczelnika. Dobrze, że to tylko piszę, bo w realu przez gardło by mi to nie przeszło.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No z intrentem lepiej nie zadzierać- obiecywał sam twórca sukcesu publicznie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie może być Tusk oszukał na dzień dobry - kłamca... Nie wiem, który kłamał, ale obaj wyraźnie chcą być ojcami sukcesu przekazania środków unijnych. Za Morawieckim stoi sam były Naczelnik, więc krytyka przyjęcia tych pieniędzy, to krytyka samego Naczelnika. Dobrze, że to tylko piszę, bo w realu przez gardło by mi to nie przeszło. Tusk się przyznał, ze to on , więc niech mu będzie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
Ale największa koma na dziś to to, że TVPiS zamieniają na TVKO! A lud pisowski nie wie co się dzieje, bo mu sygnał odcięli!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Biedne babcie, i dziadki, na starosc zero spokoju od rzadzacych...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Szkoła Brukselska uczy że swoje...