Autor
|
Wątek: HUMOR :) (Przeczytany 2021542 razy)
|
renia
|
Jemu wypada znac hymn, tak jak ksiedzu ojcze nas, bo judzi ze jest Polakiem ponad wszystko, i jeszcze dostaje za to pozadna kase Ja nie musze, i inni tez, ale za pozadna kase, mogĹbym sie nauczyc nawet niemieckiego hymnu   Ten pewnie zna...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ĺo Matko, a kto poza fanatykami "pseudo-patriotycznymi" zna czwartÄ
zwrotkÄ?  Pewnie premier ukrainy Tusk zna caĹy hymn, bo mowiĹ Â ze jest gotowy za Polske zycie oddac. Nie wiem jaki to poziom fanatyzmu, ale judzic potrafi...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jemu wypada znac hymn, tak jak ksiedzu ojcze nas, bo judzi ze jest Polakiem ponad wszystko, i jeszcze dostaje za to pozadna kase Ja nie musze, i inni tez, ale za pozadna kase, mogĹbym sie nauczyc nawet niemieckiego hymnu   Politycy powinni znaÄ, ale wybierajÄ
takich antypatriotĂłw, Ĺźe starch!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jemu wypada znac hymn, tak jak ksiedzu ojcze nas, bo judzi ze jest Polakiem ponad wszystko, i jeszcze dostaje za to pozadna kase Ja nie musze, i inni tez, ale za pozadna kase, mogĹbym sie nauczyc nawet niemieckiego hymnu   Politycy powinni znaÄ, ale wybierajÄ
takich antypatriotĂłw, Ĺźe starch! To sÄ
patrioci, tylko, Ĺźe nie Polski...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
popis Reniu jest po jednych piniondzach z rodowodem z komuny, ale to moje prywatne zdanie. J Jdni i drudzy sÄ
siebie warci. -pomiot esbecji. Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
popis Reniu jest po jednych piniondzach z rodowodem z komuny, ale to moje prywatne zdanie. J Jdni i drudzy sÄ
siebie warci. -pomiot esbecji. Â Uwazam ze rozlicza sie tych co rzadza...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Komuszych cwaniaczkĂłw zastÄ
piÄ
mĹode komusze cwaniaczki, ale to teĹź moje prywatne zdanie. Nie ma ratunku dla Polek i Polski!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Mamy obecnie komunistow w rzadzie, nawet tych z PZPR - przestaĹo przeszkadzac nawet prawicy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
EurokoĹchoz. Komuna wrĂłciĹa...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tu po pierwszym "schĹodzeniu gospodarki" przez komunistĂłw z pzpr, gdy odebrali wĹadzÄ komunistycznym kolaborantom z solidarnoĹci nieszczÄĹcie siÄ zaczÄĹo. A byĹo to w roku 1993. ZadziwiajÄ
co szybko Polki i Polska zapomniaĹa o kapitalizmie, a później byĹo coraz gorzej, aĹź wreszcie w 2015 roku przywrĂłcono komunizm w Polsce. I czego tu siÄ tak grzaÄ? Jeden komuch z pis przygania drugiemu komuchowi z po i odwrotnie, a jeszcze niewymarĹe czĹonki PZPR siÄ wtrÄ
cajÄ
... DziĹ prawdziwej Polski juĹź nie ma i nie bÄdzie. Ale to moje prywatne zdanie. Tak szybko zaszlachtowali wolnoĹÄ Lachom.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Wazne ze  drugi sort popiera budowe zielonej  komuny wedĹug niemieckiej instrucji. Moja rodzinka, znajomi, "za tych" prawie by zycie oddali, usprawiedliwiajac ich zĹodziejstwo, i brak kompetencji w sposob fanatyczyny, bo nie reaguja na zadne argumenty... Przyklad - jak Obajtek pojdzie siedziec, wtedy paliwo bedzie po 5 zeta. Oni na powaznie mowic...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Handel co i rezygnacja z"fit55" i "paliwo" bÄdzie po zecie a euro po 50gr. .. Â Polska jest najbogatszym krajem Ĺwiata, tylko gĹupi narĂłd jest zarzÄ
dzany przez gangsterĂłw zastÄpowanych gangsterami i tyle. MoĹźe za szczerze napisaĹem, ale co mnie tam.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
To przeciez program nasitow z AfD w niemczech Ale ja tez jestem jestem na tak - fit 55, to nic innego jak gopdarcza bomba atomowa rzucona pod nogi przedsiebiorczosci
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Handel co i rezygnacja z"fit55" i "paliwo" bÄdzie po zecie a euro po 50gr. .. Â Polska jest najbogatszym krajem Ĺwiata, tylko gĹupi narĂłd jest zarzÄ
dzany przez gangsterĂłw zastÄpowanych gangsterami i tyle. MoĹźe za szczerze napisaĹem, ale co mnie tam. My jako jedyny kraj na swiecie, znamy przyczyny nieszczescia ludzkiego- znamy przyczyne chorob cywilizacyjnych, ktore nam wniesli na rynek, jak dobro spoĹeczne...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na szczÄĹcie to wÄ