marian05
Gość
|
Zydek Mosze (potocznie Mosiek) kupil sobie nowe buty i mysli jak zaprezetowac je zonie . Rozebral sie do "rosolu" zalozyl nowe buty wszedl na stol i wola Salcia chodz do mnie do pokoja, salcia przychodzi i pyta o co chodzi? Mosiek -no popatrz, - Salcia - no wisi ci,- Mosiek - nie on patrzy na moje nowe buty a na to Salcia Oj Mosiek lepiej zeby ty sobie kapelusz kupil.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Gość
|
ha ha ha gut
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Dyrektor do nowo zatrudnionej sekretarki - bladynki Wyslala pani faxs do prezesa Nowakowskiego?-- Tak Panie dyrektorze -- OK to prosze wyslac jeszcze do dyrektora Janickiego -- Nie mamy wiecej faxsow panie dyrektorze
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Bladynka wsiada do samochodu na kursie nauki jazdy po raz pierwszy. Patrzy na pedaĹy i z przeraĹźeniem w oczach mĂłwi do instruktora: - BoĹźe, tu sÄ
trzy pedaĹy a ja mam tylko dwie nogi...
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
KoleĹźanka blondynki dostaĹa od niej fax. Za chwilÄ otrzymuje go po raz drugi, potem trzeci.... Po 20-tej kopii zdenerwowana dzwoni do blondynki na komĂłrkÄ. - Czemu wysyĹasz wciÄ
Ĺź te samÄ
kartkÄ? - Bo mi, k**wa, ciÄ
gle doĹem wraca...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Blondynka zatrudnia siÄ w restauracji, po ciÄĹźkim dniu pracy zmywa naczynia - ostro drapie noĹźem po patelni. W tym czasie wchodzi szef i z przeraĹźeniem krzyczy: - Nie drap mi k**wa po teflonie! Na to blondynka: - Sam jesteĹ, k**wa poteflon!
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Hej Viola! Topor wojenny zakopany??
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
Hej Viola! Topor wojenny zakopany??
wiesz marian, myĹlÄ iĹź porozumienie nie jest moĹźliwe z przyczyn obiektywnych, postaram siÄ nie krzyĹźowaÄ drĂłg....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O porozumienie Ciebie nikt nie prosi...z przyczyn obiektywnych..
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Sluchajcie dziewczyny -- o co tutaj chodzi, Ludzie bedacy na zywieniu optymalnym nie sa agresywni sa wyrozumiali , -- czy na prawde nie mozecie sie pogodzic?? Takie sympatyczne inteligetne dziewczyny powinne ze soba wspolpracowac dla dobra Optymalnych
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Gość
|
Blondynka zatrudnia siÄ w restauracji, po ciÄĹźkim dniu pracy zmywa naczynia - ostro drapie noĹźem po patelni. W tym czasie wchodzi szef i z przeraĹźeniem krzyczy: - Nie drap mi k**wa po teflonie! Na to blondynka: - Sam jesteĹ, k**wa poteflon!
Marianie, Twoje humorki sa super..
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Dzieki kriss
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
Przychodzi gruba baba do lekarza. - Ale ma pani wielkÄ
duuupÄ - mĂłwi nie mogÄ
c siÄ powstrzymaÄ lekarz. Baba w odwecie wali go w twarz i wychodzi. Lekarz wybiega za niÄ
na korytarz. Baba wchodzi do drugiego lekarza. - Ale ma pani wielkÄ
duuupÄ... Drugi lekarz teĹź oberwaĹ, wybiegĹ z gabinetu i razem z tym pierwszym pobiegli do trzeciego ktĂłry przyjmowaĹ na piÄtrze. Zanim baba wgramoliĹa siÄ na piÄtro zdÄ
Ĺźyli ostrzec kolegÄ. Baba wchodzi. - Ale ma pani... maĹe piersi. - No wĹaĹnie panie doktorze, ja z tym do pana. - Hmmm, niech pani sprĂłbuje trzeÄ miÄdzy piersiami papierem toaletowym. - A czy to aby pomoĹźe? - Jak na duuupÄ pomogĹo to i tu pomoĹźe.
|
|
|
|
|
|
|
|