renia
|
ZapomniaĹam, Ĺźe jesteĹ na urlopie. Takiemu to dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Ano dobrze ino chusto
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Erotoman i sadysta spaceruja w parku, nagle zauwazyli ladna dziewczyne - erotoman mowi w kszaki ja a sadysta - i w leb i w leb
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
CaĹy post mi skasowaĹo . PogodÄ miaĹeĹ dzisiaj super na Ĺźagle. . Tak siÄ zastanawiam, czy piszesz na tym Forum tylko jak jesteĹ w Polsce? Czy  przepadkowo tak siÄ zbiegĹo? Jak jestem decko za cikowo, to ni Ĺodpisuj.
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Staje sie brutalny chyba poczytam jedna szklanke sory ksiazke i pojde spac
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
WĂłdz indiaĹski ĹźÄ
da rozwodu. - Kiedy zasadziĹem kukurydze, wyrasta kukurydza zaczyna opowiadaÄ wĂłdz. Kiedy zasadziĹem bĂłb, wyrĂłsĹ bĂłb i to jest w porzÄ
dku. Ale kiedy Wysoki SÄ
dzie zasadziĹem Indianina, a wyrĂłsĹ ChiĹczyk - to musi byÄ powĂłd do rozwodu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
MĹoda godzina..sĹowik to, a nie skowronek... A od cytania ocy wysiadajÄ
i wÄ
troba
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
CaĹy post mi skasowaĹo . PogodÄ miaĹeĹ dzisiaj super na Ĺźagle. . Tak siÄ zastanawiam, czy piszesz na tym Forum tylko jak jesteĹ w Polsce? Czy  przepadkowo tak siÄ zbiegĹo? Jak jestem decko za cikowo, to ni Ĺodpisuj. Pogoda byla fatalna do portu wchodzilem ponad dwie godziny mgla widocznosc 100 m glowki portu nieoswietlone rog mglowy w Kol.wylaczony - konserwacja morze rozchustane Bedac w BRD zagladam na forum
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
MĹoda godzina..sĹowik to, a nie skowronek... Â A od cytania ocy wysiadajÄ
 i wÄ
troba Mom lokulary a wontrobe natluscilem jest zaimpregnowana
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
CaĹy post mi skasowaĹo . PogodÄ miaĹe¶ dzisiaj super na Ĺźagle. . Tak siÄ zastanawiam, czy piszesz na tym Forum tylko jak jeste¶ w Polsce? Czy przepadkowo tak siÄ zbiegĹo? Jak jestem decko za cikowo, to ni Ĺodpisuj. Pogoda byla fatalna do portu wchodzilem ponad dwie godziny mgla widocznosc 100 m glowki portu nieoswietlone rog mglowy w Kol.wylaczony - konserwacja morze rozchustane Bedac w BRD zagladam na forum DziÄki za wyczerpujÄ
cÄ
odpowiedĹş. Ja znowu byĹam w szkole, dzisiaj miaĹam trzy czwĂłrki, w tym dwie z plusem. Jestem zadowolona, bo maĹo sie uczyĹam. Ten tydzieĹ mam spokĂłj w domu, bez goĹci. W niedzielÄ ostatnie dwa egzaminy i teĹź mam wakacje Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mom lokulary a wontrobe natluscilem jest zaimpregnowana
JakzeĹ taki pzezorny, to mozes pocytaÄ, ino ni caĹÄ
ksiÄ
zkÄ na jeden roz!
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Ciesze sie ze zaspokoilem Twoja ciekawosc, no i ciesze sie z Twoich sukcesow w nauce (choc znam Ciebie tylko z klikania) Zycze milych wakacji -- na pewno bydzies klikac wice
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Mom lokulary a wontrobe natluscilem jest zaimpregnowana
JakzeĹ taki pzezorny, to mozes pocytaÄ, ino ni caĹÄ
ksiÄ
zkÄ na jeden roz! Calyj ksiazki na roz nie przecytom bom som i jutro nie moglbym wyplynac bo bym byl rozchustany bardziej niz morze
|
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Hej Renia ! Tyn Twoj Baca ucyk lod indianow po dlugoletniej niewoli cosik mi taki inksy jak te inne i taniec lo dysc tancowol jakis falsyfikat - ale moze sie myle
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tys mylĹe, Ĺźe to jakiĹ podrobiony, coĹ inocej wygloda i goda.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciesze sie ze zaspokoilem Twoja ciekawosc, no i ciesze sie z Twoich sukcesow w nauce (choc znam Ciebie tylko z klikania) Zycze milych wakacji -- na pewno bydzies klikac wice
Tobie teĹź ĹźyczÄ udanych wakacji i sprzyjajÄ
cych wiatrĂłw. Dobranoc. IdÄ spaÄ bez ksiÄ
Ĺźki
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Gość
|
Piknie siy klikalo z Toba ale teraz przecytom cosik i byde spol Dobryj nocki Marian
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tys dziekuje za klikanie, to jest lepse Ĺot cytania.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
.......przychodzi babcia do apteki i miwi poprosze dwie prezerwatywy na nogi , bo to teraz duzo o tym aids mowia- alesz babciu to nie jest na nogi- jak nie na nogi , podobno to mozna od pedalow dostac , a ja duzo na rowerze jezdze ! ......
|
|
|
|
|
|
|
|