Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 2003666 razy)
|
Opal
Go
|
Opal , chyba te Twoje czary nie zadziałały bo śniły mi się jakieś rowy przez które musiałem przejść żeby dostać się do wyznaczonego celu a jeszcze na dodatek zgubiłem klucze od domu i martwiłem się jak ja do niego wejdę. Co to może oznaczać ? Tak to jest jak się czarodziejską różdżkę zostawia samopas Musiała skierować zaklęcie do innej, pewnie bliższej mi osoby. Hmmm, ciekawa jestem kto to jest ten szczęśliwiec, który miał dzisiaj piękny sen. Przyznawać mi się tu!!! Tak poważnie - to zapamiętałeś jeden wątek snu, a mamy ich bardzo wiele. Najwyraźniej podświadomość skupia się na troskach. Ten sen nie oznacza nic, dosłownie nic. To jest zlepek przeżywanych na jawie niepowodzeń, Twojego zamartwiania się na zapas. Czy Ty nie jesteś typem człowieka, który martwi się o wszystko na pięć lat do przodu i martwi się, że się martwi? Tutaj są ścianą niepowodzenia, brak realizacji wymarzonych celów - to Cię gryzie. To narazie tyle Właśnie wróciłam z przejażdżki rowerowej, a ciągle jest tak duszno, że pozostaje mi teraz jedynie zanurzyć się w wannie. Poczytam więcej, gdy się wynurzę z piany
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Czy Ty nie jesteś typem człowieka, który martwi się o wszystko na pięć lat do przodu i martwi się, że się martwi? Tutaj są ścianą niepowodzenia, brak realizacji wymarzonych celów - to Cię gryzie. Każdy się zamartwia mniej lub bardziej o coś tam i każdego człowieka coś gryzie. Mnie ostatnio pchły bo bawiłem się z psem. Życzę Ci przyjemnej kąpieli
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Renia, bardzo ładna bajka z morałem Dzisiaj to już masz pewne, jak w banku - zaczarowałam piękny sen. Opisz mi go jutro mrrr Opal , chyba te Twoje czary nie zadziałały bo śniły mi się jakieś rowy przez które musiałem przejść żeby dostać się do wyznaczonego celu a jeszcze na dodatek zgubiłem klucze od domu i martwiłem się jak ja do niego wejdę. Co to może oznaczać ? To przenośnia Twojego kawalerstwa. Cel to małżeństwo, rowy przez które musisz przechodzić do tego celu to trudności (nieodpowiednie kandydatki, itp.), zgubione klucze oznaczają utraconą dawniej wielką miłość, z którą teraz byłoby wszystko OK; dom, do którego zgubiłeś klucze to właśnie ten udany związek, do którego nie możesz wrócić bo straciłeś kiedyś tę kobietę (zgubione klucze). Twoje zmartwienie, że nie możesz wejść do domu oznacza zmartwienie, że ktoś taki może Ci się więcej nie trafić... Opal to wiedźma, jej czary zawsze działają, nie wywiniesz się...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Każdy się zamartwia mniej lub bardziej o coś tam i każdego człowieka coś gryzie. Mnie ostatnio pchły bo bawiłem się z psem. Życzę Ci przyjemnej kąpieli Na początek sugeruję Ci zmianę nicku, albo przynajmniej podaj swoje imię, bo to co tutaj zaklinasz jest z góry skazane na niepowodzenie. Chcieć nie zawsze oznacza móc, ale jestem zdrowy już zaklina rzeczywistość. Ty się zamartwiasz więcej niż się powinno, więc postaraj się z nami - przynajmniej w humorach - wyluzować czapeczkę. Dzięki za życzenia, już wymoczona i nie wkur*** Ania To przenośnia Twojego kawalerstwa. Cel to małżeństwo, rowy przez które musisz przechodzić do tego celu to trudności (nieodpowiednie kandydatki, itp.), zgubione klucze oznaczają utraconą dawniej wielką miłość, z którą teraz byłoby wszystko OK; dom, do którego zgubiłeś klucze to właśnie ten udany związek, do którego nie możesz wrócić bo straciłeś kiedyś tę kobietę (zgubione klucze). Twoje zmartwienie, że nie możesz wejść do domu oznacza zmartwienie, że ktoś taki może Ci się więcej nie trafić... Proszę, proszę - ktoś tutaj ukrywał swoje zdolności Sama bym tego lepiej nie zrobiła. Opal to wiedźma, jej czary zawsze działają, nie wywiniesz się... Hmmm, wszystko jasne
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Na początek sugeruję Ci zmianę nicku, albo przynajmniej podaj swoje imię, bo to co tutaj zaklinasz jest z góry skazane na niepowodzenie. Chcieć nie zawsze oznacza móc, ale jestem zdrowy już zaklina rzeczywistość. Ty się zamartwiasz więcej niż się powinno, więc postaraj się z nami - przynajmniej w humorach - wyluzować czapeczkę. To przenośnia Twojego kawalerstwa. Cel to małżeństwo, rowy przez które musisz przechodzić do tego celu to trudności (nieodpowiednie kandydatki, itp.), zgubione klucze oznaczają utraconą dawniej wielką miłość, z którą teraz byłoby wszystko OK; dom, do którego zgubiłeś klucze to właśnie ten udany związek, do którego nie możesz wrócić bo straciłeś kiedyś tę kobietę (zgubione klucze). Twoje zmartwienie, że nie możesz wejść do domu oznacza zmartwienie, że ktoś taki może Ci się więcej nie trafić... Miło mi Mam na imię Stanisław. Fajnie tłumaczysz sny. Zastanowię się nad tym, co napisałaś
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miło mi Mam na imię Stanisław. Fajnie tłumaczysz sny. Zastanowię się nad tym, co napisała¶ Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny..
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Wiem Znam tę piosenkę Rosiewicza ale ja wolę dojrzałe , poważne kobiety
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I słusznie..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mamy z żoną sposób na szczęśliwe pożycie małżeńskie. Dwa razy w tygodniu idziemy do przytulnej restauracji, trochę wina, dobre jedzenie, później wspaniały sex... Żona chodzi we wtorki, a ja w piątki.
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
To może ja się trochę poprawię: Poważne z poczuciem humoru
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Miło mi Mam na imię Stanisław. Fajnie tłumaczysz sny. Zastanowię się nad tym, co napisałaś Cicho bo mi jeszcze na głowę ściągniesz Urząd Skarbowy i będą mi trzepać papiery, a nie to co powinni Narozrabiałam swoimi prośbami, bo masz takie ładne imię, że mi nijak je zdrobnić, a przecież nie będę się zwracała do Ciebie per Panie Wokulski Jak się do Ciebie zwracają znajomi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To może ja się trochę poprawię: Poważne z poczuciem humoru Teraz super
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Cieszę się, że się dobrze rozumiemy tylko nie wiem jeszcze do czego służą te wszystkie opcje nad emoticonami, które widzę teraz podczas pisania wiadomości
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mąż wchodzi na wagę łazienkową i z całej siły wciąga brzuch. Żona patrzy na to z politowaniem i pyta: - Myślisz jałopie, że ci to pomoże? - Oczywiście, że pomoże. Tylko w ten sposób mogę zobaczyć ile ważę
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Życie od tyłu.
>>> Wyobraź sobie jakie piękne byłoby życie, gdyby >> > przebiegało odwrotnie niż dotychczas. Zaczyna się od tego, że kilku >> > eleganckich gości przynosi cię w skrzyneczce i od razu trafiasz na >> > imprezę. Żyjesz sobie spokojnie jako starzec w domku. Stajesz się >> > coraz młodszy. Pewnego dnia dostajesz odprawę w postaci grubszej >> > gotówki i idziesz do pracy. He! Pracujesz jakieś 40 lat i poznajesz >> > uroki życia. Zaczynasz pić coraz więcej alkoholu, coraz częściej >> > chodzisz na imprezy, coraz częściej uprawiasz seks. Jak już masz to >> > opanowane, jesteś gotów żeby trafić na studia. Potem idziesz do >> > szkoły. Coraz mniej od ciebie wymagają, masz coraz więcej czasu na >> > zabawę. Robisz się coraz mniejszy, aż trafiasz do... hmm, gdzie >> > pływasz sobie ciepło przez 9 miesięcy wsłuchując się w >> > uspokajający rytm bicia serca. A potem nagle BĘC i Twoje życie >> > kończy się orgazmem. I czy tak nie byłoby lepiej i przyjemniej?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Po mszy z kościoła wychodzą dwie staruszki i rozpoczynają rozmowę. Pierwsza mówi : - Pani, ta dzisiejsza młodzież to taka niewychowana, a jak się ubierająąą, co na głowach mająąą - z jednej strony czerwone, z drugiej zielone, straszne . Na to druga: - Pani to jeszcze nic! Wczoraj wieczorem wracam od wnuczki i wchodzę do jednej windy, a do drugiej młoda para. Jeszcze się drzwi nie zamknęły ich windy, a słyszę : 'Jak wykręcisz żarówkę, to wezmę do buzi'. Pani, SZKŁO ŻRĄ, SZKŁO ŻRĄ!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lekarz kończy badać kobietę, bierze na stronę jej męża i mówi: - Nie podoba mi się to, jak pańska żona wygląda. - Mi także, panie doktorze - mówi mąż - Ale jest dobrą kucharką i świetnie radzi sobie z dziećmi.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Jeżeli Stanisław lub ktokolwiek inny chce poznać moją pokrętną filozofię życiową - zapraszam do odsłuchania tematu muzycznego
|
|
|
|
|
|
|
Chcębyćzdrowy
Go
|
Jak się do Ciebie zwracają znajomi?
Aniu możesz mówić do mnie , jak Ci wygodnie. Każda forma mojego imienia jest przyjemna. Sama coś wymyśl
|
|
|
|
|
|
|
|
|