Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 2003547 razy)
|
renia
|
To lepiej by pasowało do wątku "TRAGEDII" niż "HUMORU". Ale jeśli takiego nie ma ...to zostało tylko się z tego pośmiać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Boszzz tam chyba ogrzewanie podłogowe puściło i było niezłe przebicie :>
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Świetnie pokazane ujarzmianie negatywnych emocji, plusem było to iż odreagowywał w swoim pokoju na swoich poduchach, ja na miejscu rodziców kupiłabym mu worek treningowy, szkoda łóżka, bardzo ładnie widać brak w tym domu werbalnego kontaktu z dziećmi....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"viola44" akurat to asolutnie nie tyczy ciebie, a Adasia, który samodzielnie podjął dziś decyzję o likwidacji konta na tym Forum, choć jego wiek biologiczny wskazuje, że to ponoć dorosły "mencizna". Miałem nawet pisać ci wyjaśnienie na priva, bo miałem obyawy, że może weźmiesz to do siebie, ale... Widzę jednak, że nie ma na szczęście co wyjaśniać ...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...szkoda łóżka...
To faktycznie jest smieszne i nadaje sie do dzialu "humor". BTW Viola usmiechnij sie i przeczytaj jeszcze raz ....... ! Zycie jest piekne!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
"viola44" akurat to asolutnie nie tyczy ciebie, a Adasia, który samodzielnie podjął dziś decyzję o likwidacji konta na tym Forum,... A Viola44 nie podjęła samodzielnie decyzji kilka dni temu w podobnej kwesti? Adam już raz wrócił po likwidacji konta, więc jeszcze pewnie wiele razy go poczytamy. To są typy ludzi, które same nie wiedzą czego chcą. Jak dzieci zabierają zabawki z piaskownicy, a potem znowu wracają bawić się i psocić. Na opinii dzieci jednak niewielu oprze swoje zdanie, zbyt mała wiarygodność. Pomijając powyższe pytanie, na przedstawionym filmie widać jakim wielkim uzależniaczem jest komp i obojętnie z czego ktoś rezygnuje, to pomocą mogą służyć jedynie egzorcyzmy To mi zresztą przypominała scenka w filmie.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
A Viola44 nie podjęła samodzielnie decyzji kilka dni temu w podobnej kwesti? Adam już raz wrócił po likwidacji konta, więc jeszcze pewnie wiele razy go poczytamy. To są typy ludzi, które same nie wiedzą czego chcą. Jak dzieci zabierają zabawki z piaskownicy, a potem znowu wracają bawić się i psocić. Na opinii dzieci jednak niewielu oprze swoje zdanie, zbyt mała wiarygodność.
owszem Viola44 zlikwidowała konto ale szczegółów nigdy nie będzie Ci dane poznać dlatego pozostają Ci domysły i bełkot.....ble ble ble .... admin wie co pisze.....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
jeszcze pewnie wiele razy go poczytamy... Wątpię, ponieważ od stycznia to ja decyduję, kto może tu zakładać sobie konto. Decyzję o likwidacji - pozostawiam Użytkownikom. PS ilość zatwierdzonych rejestracji drastycznie spadła, ale nie jest to dla mnie żadne zmartwienie.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Ale jesteś zarozumiała Szczegóły dotyczące Ciebie kompletnie mnie nie interesują, jesteś najmniej interesującą osobą na tym forum. Już dawno Cię przejrzałam. Ciekawiło mnie jedynie podejście admina do obu identycznych przypadków likwidacji konta. Pytanie nie było do Ciebie, więc racz trzymać gębę na kłódkę.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
[Wątpię, ponieważ od stycznia to ja decyduję, kto może tu zakładać sobie konto. Decyzję o likwidacji - pozostawiam Użytkownikom. OK, ale to po styczniu tego roku adam319 już wrócił, zresztą nieodosobniony w tym procederze, więc pomyślalam, że historia może się powtórzyć.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"Opal" ale twoja odpowiedź dla "viola44" nie jest zbyt uprzejma! A szkoda, bo po co zadrażniać atmosferę?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
adam319 już wrócił, zresztą nieodosobniony w tym procederze, więc pomyślalam, że historia może się powtórzyć. Powrót był niefortunny... Tak, może i subiektywnie, oceniam. Ale jestem tu tylko "adminem"
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Wybacz admin moją szczerość, tak myślę i tak napisałam. Zresztą w odpowiedzi na jej : nie będzie Ci dane poznać dlatego pozostają Ci domysły i bełkot.....ble ble ble .... Niech ta osoba lepiej nie wchodzi mi w drogę, bo zawsze negatywne reakcje wywołują u mnie dwulicowce, nieszczere, zakłamane....... Przez grzeczność nie dokończę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"Racja fizyka, a Kaśka butów nie ma"
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Tak, może i subiektywnie, oceniam. Ale jestem tu tylko "adminem" Każdy z nas ocenia to tak czysto ludzkie jest Ja staram się nie angażować emocjonalnie bo to "tylko" internet, ale jednak czasami...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...dwulicowce, nieszczere, zakłamane....... Przez grzeczność nie dokończę...
Na "niezbyt szczegolnie upartego" to kazdy z nas ma "pierwiastki" wspomniane w cytacie! Wiec po co to cale uniesione "oburzenie"? Inaczej sprawa "siema" np. z wygladem, to sa najczesciej sprawy " nieodwracalne" dlatego tak potrafia "rozbudzic emocje"
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Powrót był niefortunny... Tak, może i subiektywnie, oceniam. Ale jestem tu tylko "adminem" ale dlaczegóż, jesli mozna wiedziec, "niefortunny"? mnie sie z Adamem bardzo dobrze pisalo ;]] i do tego to pomocny kolega, kazdy o tym wie. ostatnio mamy jakos malo rejestracji i pytan od "n00b'ów", wiec moze nie bylo tego widac za bardzo, ale Adam zwykle z anielska cierliwoscia tlumaczy podstawowe zasady btw, to troche tak jakby pietnowac nieboszczyka ;]
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
naczej sprawa "siema" np. z wygladem, to sa najczesciej sprawy " nieodwracalne" dlatego tak potrafia "rozbudzic emocje" Rozumiem, że piszesz o swoim wyglądzie, który pewnie w wyniku nie lub szczęśliwego wypadku przyniósł skutki nieodwracalne. Zawsze wiedziałam, że jesteś brzydki duszą, więc dodatkowe relacje, że również okropny ciałem - nie są mi potrzebne.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Spokojnie, to tylko wytwór wyobraźni...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
mnie sie z Adamem bardzo dobrze pisalo Nic straconego. Adaś właśbnie do Witka trafiło! Witek się ucieszy i ja też... ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|