renia
|
- Tato, a gdzie żyją jeże? - Nie wiem! - Tato, a czemu jeże kłują? - Nie wiem! - Tato, a kiedy jeże pojawiły się na ziemi? - Nie wiem! - Zostaw tatę w spokoju - wtrąca się mama. - Nie, niech pyta, skąd ma się chłopak dowiedzieć wszystkiego o jeżach!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Rozmawiają dwa pająki: -Co robisz? -Odbijam motylki. -Skąd masz? -Ściągnąłem z sieci. ***** Pewna kobieta kupiła sobie w aptece podpaski. Chwilę po wyjściu zauważyła jednak, że opakowanie jest podobne lecz rodzaj nie zgadza się z tymi, które zawsze stosuje. Wraca do apteki i pyta... - Czy może mi pan wymienić? Młody farmaceuta zaczerwieniony po uszy odpowiada... - Pani wybaczy, ale nigdy tego jeszcze nie robiłem! ***** Babciu, widziałaś gdzieś moje tabletki? Miały napisane LSD. -Pie**olić tabletki, widziałeś smoka w kuchni? ***** Jaki piękny smok http://www.youtube.com/watch?v=IzoHhgrHrEg
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękny i przerażający...niektórzy z pewnością by chcieli mieć taki tatuaż. Ja nie jestem zwolenniczką tatuaży, według mnie jest to forma samookaleczania się. Ale jeśli ktoś to lubi - mi to nie przeszkadza )
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Piękny i przerażający... W dodatku sieje spustoszenie w Królestwie, ale niełatwo będzie go pokonać )))))) Niektórzy z DD wiedzą o co chodzi. Ps. Ja również nie jestem zwolenniczką tatuażu, sama nie mam żadnego. Przerysowywanie rzeczywistości niczemu dobremu nie służy. Każdy sam decyduje co zrobić z własna skórą i ogólnie obrazki na innych mi nie przeszkadzają, może poza jakimiś łzami w kącikach oczu. To robią sobie chyba więźniowie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze 10 lat temu, osoba z tatuażami była postrzegana, jako osoba ze środowiska kryminogennego. Teraz to jest powszechne. Na plażach jest co oglądać i podziwiać - od wyboru do koloru.. )
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Na plażach robią też takie "chwilówki" henną. Po dwóch tygodniach tatuaż się zmywa, ale każdy może przez moment zaszaleć )))
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiem, mojej córze też tak pozwoliłam zaszaleć - miała motylka.. ) Ale przwdziwe to poznać..
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Pewien baca mial problem, --- jedenascie dzieciakow, poszedl do doktora po rade a ten pyta, czlowieku nie slyszales o prezerwatywach?? wyjasnil - baca kupil wrocil do domu i z ciekawosci w sypialni przymieza, w tym momecie wchodzi jego zona i z obuzeniem mowi Pawle Pawle w domu bida as piscy a ty se h..a strois?
|
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
odnosnie tatu marynarzowi czarnomorskiej floty w wypadku odcielo kawalek "najlepszej czesci ciala" udal sie do znanego chirurga plastycznego ten musial to zobaczyc a na pozostalej czesci byl tatuaz -sier---- i koniec chirurg pyta co tutaj bylo dalej marynaz odpowiada sierjoza ok chirurg odtworzyl to co zostalo zniszczona. Po paru latach koledze tego nieszczesnika zdazylo sie to samo - udal sie do tego samego chiturga - ten chce zobaczyc no i podobnie jak wtedy widzi sier... - pyta bylo sierjoza? na to nieszczesnik nie nie tu bylo -- sierdecznije pozdrawlenia marjokow czornowo morja k marjokom baltickowo morja
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
))) Do małego hoteliku przyjechali na miesiąc miodowy nowożeńcy. On - 95 lat, ona - 23. Cała obsługa zakładała się, czy pan "młody" przeżyje w ogóle noc poślubną. Rankiem panna młoda wyszła powoli z pokoju, zeszła po schodach trzymając się kurczowo poręczy, dowlokła się do baru i opadła z wysiłkiem na stołek. "Co się pani stało? Wygląda pani, jak po zapasach z niedźwiedziem" pyta barman. Ona odpowiada z rozpaczą: "Myślałam, że miał na myśli pieniądze, kiedy mówił, że oszczędzał od 75 lat!..." ****** Dlaczego kobieta ma mniejsze stopy od mężczyzn? - Żeby stała bliżej zlewu. ****** Idą dwaj wariaci przez pustynię. Jeden z nich niesie worek kamieni. W końcu drugi wariat nie wytrzymuje i pyta: - Ej, a ty po co niesiesz te kamienie? - To bardzo proste. Jak zacznie nas gonić lew, to rzucę kamienie i będzie mi lżej uciekać! ****** A ty co się tak uśmiechasz? Przecież wczoraj stłuczkę miałeś! - Mhm. - Zderzak połamany. - Ta. - Reflektor rozbity. - Uhm. - Teściowa głową w deskę przyłożyła. - O, to to!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Jaka jest roznica pomiedzy tesciowa i sloncem??
Prawidlowa odpowiedz: zadna na jedno i drugie nie mozna patrzec
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Jaka jest roznica pomiedzy tesciowa a drzwiami??
Prawidlowa odpowiedz: zadna - jak nie trzasniesz to sie nie zamkna
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Marian, widzę (po avatarze), że jesteś bezpośrednim facetem i "mówisz" "prosto z mostu".. )
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Wojtku, proszę nie kalaj tej strony. Podejmowanie jakiegokolwiek dialogu, czy komentarzy świadczy o braku dystansu do notorocznych prowokacji niektórych z DD. Daj na luz..... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Marian, widzę (po avatarze), że jesteś bezpośrednim facetem i "mówisz" "prosto z mostu".. ) Hej! Nigdy nie lubilem owijac w bawelne - Czy to zle? Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super.. uważam tak samo, tylko, że u Ciebie to jest takie "obrazowe" )
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Super.. uważam tak samo, tylko, że u Ciebie to jest takie "obrazowe" ) Hej Reniu! Czuje sie jak Dyzma zaskakujesz mnie a otej porze w niedziele moj "twardy dysk" pracuje na zwolnionych obrotach - ze niby ja malarz??
|
|
|
|
|
|
|
|