Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 2003117 razy)
|
renia
|
Jaki to pies? - pyta przechodzień policjanta. -Policyjny! -Hmmmmm... Dziwne, zawsze myślałem że policyjne psy to owczarki, a ten wygląda jak jamnik! -Bo to tajniak...
-----------------------------------------------------------------------------
Australia. Leniwe popołudnie. Spotykają się dwie kangurzyce: -Cześć Hela! -Cześć Zocha! -Słyszałaś? Jadźkę wczoraj ludzie złapali... -No co ty? -No mają ją wywieźć do ZOO do Europy... do tej... jak tam to się nazywa ... o już wiem do Polski! -Uuuu... no to Jadźka ma przerąbane. -Czemu? Żarcia pod korek. Klimat spoko i podobno samców sporo, bo ona na rozpłodówkę jedzie. -Zapomnij! Żaden jej nawet nie ruszy. -Czemu? -A bo to taki dziwny kraj. Nosisz torebkę - jesteś pedałem...
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Tuz po wojnie - lata 50 - Gliwice - pan Stedke idzie na spacer z wilczurem mijajacy ich sasiad mowi - To jest owczarek niemiecki, nie panie Stedke?? --Jawohl odpowiada owczarek
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Mówi kolaga do kolegi: -Wiesz co, wszędzie widzę słonie. W pracy, na ulicy, w tramwaju... - Byłeś u lekarza? - Co Ty – u tego słonia??
Przychodzi student do chirurga i skarży się na mocny ból brzucha. Lekarz mówi: - No to dobrze, odetnę panu uszy. Pacjent się przestraszył, pobiegł do internisty i opowiedział, co się stało. Na co internista: - Tym chirurgom tylko by ciąć i ciąć ludzi. Bez obawy, przepiszę panu takie tabletki, że uszy same odpadną.
Młody agronom kazał na swoje urodziny zabić świnię. Chłop tłumaczy mu: - Niestety, nie możemy zabić, bo się prosi. - Choćby się i na kolanach prosiła - macie ją zabić!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Michał, dlaczego ze swoim poczuciem humoru jeszcze nie wstąpiłeś do KOCS? Zapraszam
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Michał, dlaczego ze swoim poczuciem humoru jeszcze nie wstąpiłeś do KOCS? Zapraszam Klub Kobiet zaprasza mnie, żebym był ich członkiem? Taki parytet to rozumiem...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
To nie jest klub kobiet, tylko Klub Osób Cieszących Się - KOCS. Przecież widzę, że się cieszysz, to wpadnij po legitymację Tylko mi nie mów, że mężczyźni się nie cieszą, bo zacznę się smucić
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Tylko mi nie mów, że mężczyźni się nie cieszą
Ciągle się cieszymy
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Ciągle się cieszymy To dlaczego tego tutaj nie widać, nie słychać, nie czuć? Ps. Dobrze - dla Ciebie nie przestanę
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Ciągle się cieszymy To dlaczego tego tutaj nie widać, nie słychać, nie czuć? Ania, stoję właśnie u progu dorosłości i cieszenie się z moimi bliskimi zabiera mi tyle czasu i energii, że na cyber-uśmiechy już nie wystarcza. Póki co muszę sadzić i obrabiać "realne grządki", a na plony, śpiewy, tańce, cyber-kontakty i całą cyganerię czas przyjdzie. Zaglądam na forum, ale już nie czytam wszystkiego i mało piszę, bo i zresztą nie mam nic do powiedzenia w poważnych tematach tutaj poruszanych. Miłej i pogodnej niedzieli Wszystkim życzę.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Miłej i pogodnej niedzieli Wszystkim życzę. Dziękuję, wzajemnie Ps. Ty się ciesz, że masz co na tych grządkach sadzić, bo niektórzy to mogą najwyżej tylko kopa w ty..k komuś zasadzić
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
-------------------------------------------------------------------------------- Starszy pan w eleganckim domu towarowym podchodzi do atrakcyjnej ekspedientki. - Proszę pani, chciałabym kupić mojej przyjaciółce rękawiczki, ale nie pamiętam rozmiaru...
- To żaden problem. Proszę porównać - mówi ekspedientka i podaje klientowi dłoń. Ten trzyma ją długo po czym mówi:
- Chciałbym kupić jej jeszcze staniczek i majteczki...
-------------------------------------------------------------------------------- Kobieta w swoim życiu płacze pięć razy ze wstydu. Pierwszy raz, gdy robi to po raz pierwszy. Drugi raz, gdy robi to pierwszy raz z własnym mężem. Trzeci raz, gdy pierwszy raz zdradza męża. czwarty raz, gdy po raz pierwszy bierze za to pieniądze. Piąty raz, gdy pierwszy raz musi za to płacić.
-------------------------------------------------------------------------------- Mężczyzna w swoim życiu płacze ze wstydu dwa razy. Pierwszy raz, gdy nie może drugi raz. Drugi raz, gdy nie może pierwszy raz.
-------------------------------------------------------------------------------- Mąż wcześniej wrócił z pracy do domu i niespodziewanie zastaje żonę, która nago leży w wymiętoszonej pościeli. - Co to kochanie?
- Źle się czuję, chyba chora jestem, więc się położyłam.
Małżonek chce powiesić płaszcz do szafy, a żona krzyczy:
- Nie otwieraj szafy, bo tam straszy...!
- Ależ kochanie, nie opowiadaj głupstw...
Otwiera szafę i widzi swego sąsiada, zupełnie gołego.
- No wiesz Władek, tego bym się po tobie nie spodziewał. Żona chora, a ty ją jeszcze straszysz...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|