|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fajny komentarz pod artykułem: "Ja dawałbym na przeczyszczenie. Oszczędność byłaby większa."
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Ostatnie zdanie "Przestrzegania tego przepisu mają pilnować wydelegowani pracownicy." Ja to widzę tak: Przed odlotem każdy z pasażerów dostaje do toalety słoiczek z kreseczką, która oznacza normę. Nastepnie pracownik sprawdza czy jest kreseczka czy nie daj boże pod kreseczką. Jak pod kreseczką to wracamy do toalety, a jeżeli nie jestesmy w stanie juz wiecej z siebie wydusic do dopłata ekologiczna
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jest też proste rozwiązanie. Każdego się waży przed odlotem, a cena biletu jest uzależniona od nadwagi. Nadwaga może być liczona wg prostego wzoru np: wzrost (cm) minus 100.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Znając pokrecone myslenie, niektórych widze wiele pułapek w tym prostym wzorze Zaraz by sie okazało, wg jakiego wzrostu np. należnego czy obecnego, w butach czy bez butów i wiele, wiele, wiele jeszcze innych dziwnych "30g", które nam do głowy w tym momencie jeszcze nie przychodzą
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Młoda, ambitna dziennikarka decyduje się na przeprowadzenie wywiadu w sprawie choroby wściekłych krów. Wyrusza do zapadłej wioski, gdzie stary farmer wykrył przyczynę tej choroby: - dzień dobry panu! - dzień dobry... - więc wie pan dlaczego krowy łapią tę straszną chorobę? - tak..., na pewno orientuje się pani, że raz w roku przedstawia się krowie byka? - tak, wiem, ale nie widzę dlaczego ten fakt mógłby mi pomóc... - na pewno orientuje się pani, że doi się krowy dwa razy dziennie? - oczywiście, ale cały czas nie rozumiem... - a jeśli pani ktoś by pieścił piersi dwa razy dziennie, a kochałaby się pani tylko raz w roku, nie wściekłaby się pani...?
|
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
a wiesz dlaczego krowy mają smutne oczy?????????
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
a wiesz dlaczego krowy mają smutne oczy????????? Nie mam pojęcia
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
a wiesz dlaczego krowy mają smutne oczy????????? Nie mam pojęcia miałabyś wesołe? gdyby Ciebie codziennie dojono a o buhaju mogłabyś tylko pomarzyć?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Co do oczu- ja bym zaryzykował, że wtedy to są wściekłe oczy. Smutnych dopatrzyłem się gdy ANI to, ANI to nie było spełnione, ale tylko byczek jestem...........................
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Smutnych dopatrzyłem się gdy ANI to, ANI to nie było spełnione, ale tylko byczek jestem........................... Oj Radzio - Ty lepiej przyuważ z kim fruwasz **** Rozmawiają dwie krowy w rzeźni: - Boisz się? - Boję... - Pierwszy raz w rzeźni? - Nie, ku*wa - drugi!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Winni się tłumaczą. Poleciałem przed chwilą do mojej połowicy ...................................................... będą wesołe
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Napiszę jeszcze raz, ale proszę o właściwą interpretacyję a wiesz dlaczego krowy mają smutne oczy?????????
Co do oczu- ja bym zaryzykował, że wtedy to są wściekłe oczy. Smutnych dopatrzyłem się gdy ANI to, ANI to nie było spełnione, ale tylko byczek jestem........................... TU miało być, a nie po Twoim poście
|
|
|
|
|
|
|
|