Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 2004556 razy)
|
Opal
Go
|
TU miało być, a nie po Twoim poście Nie stresuj się ja nawet nie wiem, gdzie jest rzeźnia Ty tylko byczku Już wiesz, ża Ani ja, Ani nikt inny - nie ma w tym temacie smutnych oczek
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Lekarz pyta pielęgniarkę: - Jak czuje się pacjent spod ósemki? - Lepiej. Dziś rano zaczął mówić. - No i co powiedział? - Powiedział, że czuje się znacznie gorzej...
Dziadzio Stasiek parkuje starego rozgruchotanego maluszka pod sejmem. Wyskakuje ochroniarz: - Panie, zjeżdżaj pan stąd! To jest Sejm, tu się kręcą posłowie i senatorowie! Dziadek na to: - Ja się nie boję, mam alarm!
- Jasiu, skąd masz takiego wielkiego siniaka na czole? - To od myślenia, mamo. - Jak to od myślenia? - Myślałem, że Kazik nie trafi mnie kamieniem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jutro kolejny dzień "wyścigu sz......".
Pacjent dyskretnie przez uchylone drzwi gabinetu:- Doktorze, do której Pan dziś przyjmuje? - Poniedziałek.......... do lewej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przychodzi baba do dentysty: -Panie doktorze, wydaje mi się, ze jestem ćmą. -Więc dlaczego nie udała się pani do psychiatry? -Bo tylko u pana doktora paliło się światło..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
W samolocie rozlega się przez głośnik: - Czy wśród pasażerów jest lekarz? Jeden z pasażerów wstaje i idzie do kabiny pilota. Po chwili z głośnika słychać głos lekarza: - Czy wśród pasażerów jest pilot?
Pewnego dnia, kiedy odwiedzałem moich starych, mama poprosiła mnie, żebym nakrył do stołu. Otworzyłem lodówkę i spostrzegłem, że w środku do drzwi było przylepione nieprzyzwoite zdjęcie pięknej, smukłej, idealnie zbudowanej i skąpo odzianej młodej kobiety. - Mamo, co to jest? - spytałem. - Och, przykleiłam je, żeby pamiętać o nie objadaniu się. - I co, działa? - Tak i nie - odpowiedziała - Straciłam 4 kg, ale twój ojciec przytył 6.
Rozprawa w sądzie. Na ławie oskarżonych myśliwy opowiada swoją wersje wydarzeń: Idę sobie przez las z moją strzelbą i patrzę na drzewie kukułka, a że jako nic nie upolowałem to strzeliłem. Na to oskarżyciel jąkała: Wysoki sssssądzie iiiiide przzzzez llllas i wiiddzzze pppijanego mmmmyśliwego więc wbiegłem nnna drzewo i kkkkrzycze "kukukukukukurwa nie strzelaj!".
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Ten co wlazł na drzewo?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No coś Ty! Nasz "Radzio" nie kuka! ..toż to myśliwy przecie..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
To on pijany był, że do kukułki strzelał ??? Czysta desperacja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rozprawa w sądzie.
A pro po ........ ........idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem: - Czym się tak martwisz ? - A, bo życie jest do dupy. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa. - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK. Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crawford, pod bramą garażu stoi Rolls-Royce, a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu. W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi: - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ? - Nigdy nie kochałam się z nikim... - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ? - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę. - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać. - ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara. Romek Polański
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślałam, że "pęknę" .. ze śmiechu..
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
To oni już nawet naszego Radzia sfilmowali? Dobrze, że ten drugi nie jąka się cały czas tylko jak mówi <zawsze to coś>
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..kamery i motocykle są wszędzie..
|
|