Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 2006488 razy)
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli zaczną produkować "tabletki młodości" z gleby Wyspy Wielkanocnej.. ..to wyspa ta w krótkim czasie zniknie z mapy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak kobieta bierze prysznic
Rozbiera się i sortuje ubranie do koloru i temperatury prania w drodze do łazienki zakłada długi szlafrok, mijając męża, zasłania wszystkie krytyczne części ciała.
W lusterku ogląda swój nastrój, stwierdza, ze powinna trenować mięśnie brzucha. Pod prysznicem używa gąbki do twarzy, szerszej gąbki do ciała, szczoteczki do stop, szczoteczki do rak i pumeks. Myje włosy szamponem ogórkowym, potem szamponem z 43-trzema witaminami jeszcze raz myje włosy, aby upewnić się, ze są czyste nakłada odżywkę z grejpfrutu i naturalnego olejku avocado.
Myje twarz szczoteczka do twarzy z rozdrabniano morela, aż z czerwienieje, resztę ciała myje emulsja z imbiru, orzecha i pomidora. Spłukuje odżywkę. Goli nogi i pod pachami. Wypuszcza wodę. Gąbka wyciera wszystkie krople wody, czyści umywalkę i całą kabinę. Wychodzi spod natrysku, wyciera się ręcznikiem o wielkości małego państwa, włosy wyciera ręcznikiem super wchłaniającym wodę, aż będą suche. Obszukuje cale ciało czy nie ma pryszczy, wyrywa brwi pesetą. Wraca do sypialni, ma na sobie długi szlafrok, a na głowie ręcznik. Mijając męża, zasłania szczelnie wszystko........
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak mężczyzna bierze prysznic
1. siada na brzegu łózka, rozbiera się i rzuca rzeczy na "kupę"
2. nago leci do łazienki, mijając żonę, macha ptaszkiem i wola "hu, huu!"
3. patrzy w lusterko, ogląda ptaszka i drapie się po du..e
4. wchodzi pod prysznic
5. jeszcze raz się drapie, teraz po jajach
6. wącha palce, upajając się męskim zapachem
7. bierze pierwszy lepszy szampon i rozprowadza go po całym ciele
8. smarcze w rękę,..... i tak się spłucze
9. myje rowek i jednocześnie pierdzi
10. puszczając bąki, cieszy się jak to dziwnie pod natryskiem brzmi
11. większość czasu spędza na myciu części dolnych
12. myje pupę, ......włosy zostają na mydle
13. myje włosy i twarz
14. szamponem tworzy fryzurę irokeza
15. siusiu
16. spłukuje się i wychodzi spod natrysku
17. lekko wycierając się ręcznikiem, sam do siebie mówi, ile wody jest na posadzce, bo zapomniał zaciągnąć zasłonę
18. jeszcze raz patrzy w lusterko, ocenia wielkość ptaszka
19. zostawia mokry dywanik i zapalone światło
20. wraca do sypialni z ręcznikiem na biodrach, mijając żonę, uchyla ręcznika, macha ptaszkiem i wola "hu, huu!"
21. rzuca mokry ręcznik na łózko .......
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
- Do pełni szczęścia trzeba jeść codziennie warzywa i owoce.. - mówi kolega do koleżanki - Wiesz, ja właśnie byłam na takiej diecie dwa tygodnie. - I co i co?? - No i straciłam, całe czternaście dni straciłam...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
- Lubisz ogórki kiszone? - Nie jem ogórków kiszonych. - A dlaczego? - Bo mi się głowa do słoika nie mieści.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
- Lubisz ogórki kiszone? - Nie jem ogórków kiszonych. - A dlaczego? - Bo mi się głowa do słoika nie mieści. Już to sobie wyobrażam jak to by wyglądało, gdyby ta głowa się zmieściła..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No "Radzio" ja bym z Tobą nie jechała..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
- Lubisz ogórki kiszone? - Nie jem ogórków kiszonych. - A dlaczego? - Bo mi się głowa do słoika nie mieści. Już to sobie wyobrażam jak to by wyglądało, gdyby ta głowa się zmieściła.. Mniej więcej tak ...: http://www.youtube.com/watch?v=eIur2bL-qkI
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Generałowi narodził się wnuk, więc postanowił wysłać swego adiutanta do szpitala, aby się dowiedział czegoś więcej. Po powrocie generał pyta: - I jak wygląda?! Na to adiutant: - Jest bardzo śliczny… Podobny do Pana generała. - Podać więcej szczegółów!!! - Melduję, że niski, łysy i bez przerwy drze mordę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przystanek. Podjeżdża autobus. Facet- w eleganckim garniturze, muszka, melonik- grzecznie przepuszcza wszystkich przed sobą i kiedy już ma wsiadać drzwi się zamykają i przycinają mu głowę.
Autobus rusza, a facet zaczyna wrzeszczeć: -K*rwa twoja jeb*na mać! Poj*bańcu pi*erdolony! Stój, k*rwa, jeb*ny w d*pę pi*rdolcu! Głowę mi k*rwa uj*biesz!!!
Kierowca hamuje, otwiera drzwi. Facet wchodzi do autobusu "w całości", poprawia muszkę, podnosi melonik i mówi do pasażerów:
-Przepraszam............. wystraszyłem się.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|