Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 2002745 razy)
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oj błędów jest tam bez liku..
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i co się czepiasz.. każdy tańczy jak może jeden lepiej, drugi gorzej...
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale tak poważnie ( czasami potrafię ) to jak przypomnę sobie jakie były szkolne lektury "za moich czasów" to płakać się chce, a nie smiać... Nic dziwnego, że inne narody uważają nas za "smutasów"..
|
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
rozmawiaja dwie lechtaczki,- mowia o nas ze jestesmy ozieble , mowi jedna- druga na to: nie przejmuj sie , to tylko zle jezyki
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja zagryzałam i nie miałam problemów a ten biedak .. sam widzisz...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..on wolał arbuzem zakuszat.. ..więcej z nim nie piję..
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
> Grupa 40 - letnich kolegów dyskutuje i dyskutuje, gdzie powinni spotkać > sie na obiad. W końcu zgodzili się,, że najlepiej spotkać się w > restauracji Gausthof zum Lowen, ponieważ tamtejsze kelnerki mają > bluzeczki z głębokimi wycięciami i ładne piersi. > > > > 10 lat później, w wieku 50 lat, grupa spotyka się ponownie i znowu > dyskutuje gdzie powinni się spotkać. W końcu zgodzili sie wspólnie,że > najlepiej spotkać sie w Gausthof zum Lowen, ponieważ jedzenie jest > bardzo dobre i wybór wina jest dobry również. > > > > 10 lat później, w wieku 60 lat, grupa spotyka się ponownie i znowu > dyskutuje gdzie powinni się spotkać. W końcu zgodzili się wspólnie, że > najlepiej spotkać sie w Gausthof zum Lowen, ponieważ mogą tam zjeść w > spokoju i ciszy i restauracja jest dla niepalących. > > > > 10 lat później, w wieku 70 lat, grupa spotyka sie ponownie i znowu > dyskutuje gdzie powinni sie spotkać. W końcu zgodzili sie wspólnie,że > najlepiej spotkać sie w Gausthof zum Lowen, ponieważ restauracja ma > dostęp dla wózków inwalidzkich i ma nawet windę. > > > > 10 lat później, w wieku 80 lat, grupa spotyka się ponownie i znowu > dyskutuje gdzie powinni się spotkać. W końcu zgodzili się wspólnie,że > najlepiej spotkać sie w Gausthof zum Lowen, zgodzili się również, że > jest to wspaniały pomysł, ponieważ nigdy tam jeszcze nie byli.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi się przez ten film taki głupi kawał przypomniał.. Przychodzi facet do lekarza i się żali: - panie doktorze mowił pan, że jak będę używał prezerwatyw to więcej dzieci nie będziemy mieli, a tu żona znowu w ciąży.. - a pamięta pan o niech zawsze? - pyta lekarz - no jasne, cały czas noszę, tylko do siusiania i kochania zdejmuję...
|
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Wraca facet do domu i słyszy jakiś rumor. Zaglada do szafy tam koszule wychodza z mody.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Człowiek mądrzeje z wiekiem.... i zwykle jest to wieko od trumny.
Według ostatnich sondaży 40 % polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 60 % nie ma pieniędzy na narkotyki.
Budzi się we mnie zwierzę., Obawiam się jednak, że to leniwiec.
Ludzie którzy piją są dla mnie niczym... .... bracia!
Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij drzwiami obrotowymi!!
Nie pij gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa...
Adam i Ewa spacerują po raju - Adam, kochasz mnie? - A co tu robić...
- Pomyślałem, żeby się ożenić. - No i co? - No i nic. Pomyślałem, pomyślałem i mi przeszło.
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić!
Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
Ile razy znajdę klucz do sukcesu, to zawsze znajdzie się jakiś dupek co zmieni zamek!
- Jak się nazywa najpopularniejsza piracka broń? - Kopia.
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, .. toż to nie piwo.
Ja to mam takiego pecha, że nawet jak mi kamień z serca spadnie, to trafia mnie w stopę...
Stara ludowa prawda; - wyślij głupka po flaszkę to przyniesie jedną...
Kobieta w ramach równouprawnienia może robić co zechce. - byle było smaczne.
Kumpel do kumpla: - Co studiujesz? - Filozofię. - A gdzie po tym można pracować? - Wszędzie! Na budowie, w supermarkecie, w Mc Donaldzie...
Psycholog zbadał pacjenta: - Muszę pana zmartwić, Pan nie ma kompleksów Pan rzeczywiście jest głupi.
Jak podaje BBC, w jednym z domów na przedmieściach Londynu zarwało się piętrowe łóżko. Siedemnastu Polaków odniosło niegroźne obrażenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|