Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Grzybki... (Przeczytany 47039 razy)
|
grizzly
Go
|
...Smutasy i nadęte bubki powinni trzymać się innego forum...
Skoro tak zapierasz sie "konskiemu powinowadztwu", to dlaczego tak "wierzgasz madroscia"?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Zweryfikuj swoją postawę, bo ciągle jesteś chamski i nie widzisz, że Ci słoma z butów wystaje. Czy Ty na pewno odżywiasz się Optymalnie? Ja mam wrażenie, że bliżej Ci do trawy, czy trawki, niż niejednej krowie na rowie Może wróć do czytania książek lekarza medycyny Jana Kwaśniewskiego, do czego zachęcam, a potem zastanów się głęboko nad sobą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dodam jeszcze dwa słówka odnoścnie obierania grzybów: pisząc wcześniej - zbyt uogólniłam, że tej czynności nie lubię w ogóle. Lubię obierać podgrzybki, brzozaki, rydze, a najbardziej to prawdziwki - przy każdym obieranym egzemplarzu, na nowo czuję okoliczności i emocje związane ze znalezieniem go, oraz podziwiam jego urodę. Natomiast nie lubię obierania opieniek, jest to proste, ale miałam ich takie ilości, że obrzydło mi przetwarzanie ich, jak i jedzenie (sporo słoików wyrzuciłam). Najgorzej nie lubię obierania maślaków. Pamiętam, jak raz - parę lat temu, wracaliśmy z jeziora z dziećmi i mój mąż chciał, tylko na chwilkę, zatrzymać się przy młodych choinkach, aby zajrzeć czy tam przypadkiem nie ma grzybów. No i zobaczyliśmy. Aż brązowo było od maślaków, a nam szkoda było je zostawić. W bluzkach pozawiązywaliśmy rękawy i pakowaliśmy w nie maślaki (nie mieliśmy żadnych siatek). Zebraliśmy ich mnóstwo! W domu czyściliśmy je do północy a buzki po nich nadawały się tylko do wyrzucenia, gdyż nie dały się doprać To są te "dwa słówka" )
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Lubię obierać podgrzybki, brzozaki, rydze, a najbardziej to prawdziwki - przy każdym obieranym egzemplarzu, na nowo czuję okoliczności i emocje związane ze znalezieniem go, oraz podziwiam jego urodę. Mam tak samo, tylko ja właśnie dlatego lubię też obierać. Maślaków i opieniek nie ruszam, za dużo by mi tego było. Uwielbiam czarne łebki i prawdziwki, najbardziej same kapelusze. To są te "dwa słówka" ) Teraz nie mam czasu na dwa słówka jestem w pracy - do przeczytAnia
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kto by takie grzyby jadł i po co?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Faceta na zapach nie nabierzesz.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A chanel no 5? Daje po nozdrzach...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale nie na orgasmus, a na ostrzeżenie żeby się nie zbliżać przed wypłatą.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przede wszystkim antybiotyk, który niejednemu uratował życie.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Malutkie prwadziwki w occie - rarytas, ale są ponoć bardzo tuczące...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|