ali
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
"ali", poszukaj sobie jakiejś kobiety, zacznij jeździć na rowerze, no nie wiem... Postaraj się po prostu coś zrobić z tym swoim smutkiem i frustracją, bo to podobno bardzo syfi w życiu. Szczerze życzę Ci powodzenia. Ave!
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
"ali", poszukaj sobie jakiejś kobiety, zacznij jeździć na rowerze, no nie wiem... Postaraj się po prostu coś zrobić z tym swoim smutkiem i frustracją, bo to podobno bardzo syfi w życiu. Szczerze życzę Ci powodzenia. Ave! zauwaz,ze nie tylko ali jest frustratem i smutasem
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
"ali", poszukaj sobie jakiejś kobiety, zacznij jeździć na rowerze, no nie wiem... Postaraj się po prostu coś zrobić z tym swoim smutkiem i frustracją, bo to podobno bardzo syfi w życiu. Szczerze życzę Ci powodzenia. Ave! oj synuś - nudzę się a wszystko już mam/miałem lepiej zastosuj to do siebie ps. a co miałem napisać? ściągajcie za friko
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
"ali", poszukaj sobie jakiejś kobiety, zacznij jeździć na rowerze, no nie wiem... Postaraj się po prostu coś zrobić z tym swoim smutkiem i frustracją, bo to podobno bardzo syfi w życiu. Szczerze życzę Ci powodzenia. Ave! oj synuś - nudzę się a wszystko już mam/miałem lepiej zastosuj to do siebie ps. a co miałem napisać? ściągajcie za friko Inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą. Jak wszystko już masz i nie ma co zdobywać, to rozdaj coś potrzebującym i zacznij zdobywać od nowa. Pisać nie trzeba było nic, skoro już chciałeś wkleić link, można zrobić to bez głupkowatych komentarza. PS. I nie nazywaj mnie "synusiem" ciulu -- nie jesteś moim Tatą.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
PS. I nie nazywaj mnie "synusiem" ciulu -- nie jesteś moim Tatą. Michal, no proszę Cię....
|
|
|
|
|
|
|
Waldemar
Go
|
zauwaz,ze nie tylko ali jest frustratem i smutasem Ali jest zupełnie normalnym facetem. Co was napadło ludzie kochani. Dlaczego tak trudno uszanować zdanie doświadczonego człowieka.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
zauwaz,ze nie tylko ali jest frustratem i smutasem Ali jest zupełnie normalnym facetem. Co was napadło ludzie kochani. Dlaczego tak trudno uszanować zdanie doświadczonego człowieka. no właśnie, z tym szanowaniem zdania innych różnie tu bywa....
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Dlaczego tak trudno uszanować zdanie doświadczonego człowieka.
Zdanie szanujemy, ale wycieczkami osobistymi się bawimy, dopóki się nie znudzi. ...a nudzi się na szczęście szybko. Nie można, w imię galanterii, pozwalać na wszystko względem siebie -- to nie było pierwszy raz z jego strony i nie tylko względem mnie.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
na tym forum padały epitety pod moim adresem w stylu głupia, agent, dziwka, ale to nie powód iż mam używać podobnych argumentów.......w tym cały szkopuł aby nie dać się spodlić, zniżyć... trzeba zawsze trzymać fason, klasę, nawet wówczas gdy mocne słowa cisną się na usta i chciałoby się nie jedno powiedzieć....potrzeba umniejszania innym często pozornie dowartościowuje być może stąd .....
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
PS. I nie nazywaj mnie "synusiem" ciulu -- smarka sobie utarłeś? ps. nie czaisz widocznie o co idzie, słoma zza kołnierza zawsze wylezie
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
:PBardzo zabawna korespondencja, bardzo...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
czy ktos otworzył link aliego? bo ja nie jestem w stanie ciekawi mnie jego zawartość....
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
ksiazka doktora Jana Kwasniewskiego - Zywienie Optymalne (w formacie pdf) na www.dr-kwasniewski.pl i tak jest wiecej i dokladniej
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
ksiazka doktora Jana Kwasniewskiego - Zywienie Optymalne (w formacie pdf) na www.dr-kwasniewski.pl i tak jest wiecej i dokladniej thank you
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
czy ktos otworzył link aliego? bo ja nie jestem w stanie ciekawi mnie jego zawartość.... wciskasz - free user i download
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
czy ktos otworzył link aliego? bo ja nie jestem w stanie ciekawi mnie jego zawartość.... wciskasz - free user i download udalo mi sie sciągnąc plik i otworzyć.....przedtem pokazywł error...
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
PS. I nie nazywaj mnie "synusiem" ciulu
Wybacz "ali", to się więcej nie powtórzy.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
gdyby ktoś chciał moge dać linki do Biochemii Stryer'a czy Harpera w pdf
|