renia
|
Ja tak się pytałam żartem...
wiem ))) ale zabiła¶ mi niezłego cwieka z tym "pięły" Naprawdę zacz±łem się zastanawiac czy to poprawnie? Sam już zreszt± nie wiem :/ Na moje oko tak Dobrze napisałeś ) Ja cały czas pnę się do góry Dzisiaj na spotkaniu handlowców, wybrali mnie do trójki reprezentantów i mamy załatwiać modernizację pawilonów handlowych Jestem trochę przerażona tym, że będę musiała działać i reprezentować innych w urzędach. Jutro mamy spotkanie z prezydentem miasta. Normalnie szok.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Jestem trochę przerażona tym, że będę musiała działać i reprezentować innych w urzędach.
Oj to nie wdzięczna rola i wcale Ci się nie dziwię ale... trzeba twardym byc Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To może nic takiego, ale ja nigdy urzędów nie kochałam, a teraz na pół roku mi się (bezpłatne) zajęcie szykuje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepiej wszystko zostawić i...wyruszyć na spływ kajakowy )...albo siąść do pociągu....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Dziś mieliśmy blitzkrieg na Rusinową Polanę 6.00 śniadanie - omlet z dżemem + kawa 12.00 drugie śniadanie - 2 oscypki prosto z bacówki bez UE i sanepidu 17.00 obiad, obowiązkowo w "naszej knajpie" w Bukowinie - placek po zbójnicku u mnie zwany po węgiersku (placek ziemniaczany z gulaszem z wieprzowiny) z surówką z kapusty i marchewki + woda mineralna 21.00 kolacja - lody optymalne + czerwone wino, które zaraz otworzę Na całe szczęście nie jestem "opty" i nie muszę szukać specjalnych "opty" sklepów oraz zwracać uwagę w restauracji aby było na smalcu bez surówki bo wie Pani... )) Dzięki temu i tylko dzięki temu jakoś jeszcze dajemy radę To jak zmieściłem się w widełkach gramowych, czy nie zmieściłem? Bo już sam nie wiem, czy na przyszłość nie wziąć ze sobą odpowiedniego "opty" prowiantu ))
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja już wolę zabierać ze sobą prowiant (nie "opty"), bo u nas nie wszędzie można kupić normalne jedzenie, tylko jakieś wynalazki XXL (0,5m zapiekanki)
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
czerwone wino, które zaraz otworzę ... Butelka na trzy osoby, to dobra dawka. Przy dużym zmęczeniu można wyrównać proporcję B:O jak 1:1. Powyżej tej dawki, lepiej jest już pić bezkacowy ocet PS przy skrajnym wyczerpaniu energetycznym, picie octu, to jedyna metoda mogąca uratowć życie, co kilkakrotnie przekazano w historii pisanej i znajduje potwierdzenie przy dzisiejszym stanie wiedzy biochemicznej. UWAGA: ocet może być wybitnie tuczący (bardziej niż alkohol) w niektórych przypadkach, dlatego straszą, że "zakwasza" i każą "unikać".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Miał być "tekścik" po "hiszpańskiej wycieczce" m.in. o produkcji wina ale ja wiem, że co ma być to będzie wszystko w swoim czasie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Ja miałem pisać? Jeśli tak, to z głowy mi wyleciało. A do tego napisałem pięknie już o wita C w ramach "rozliczenia" tego wyjazdu szkoleniowego.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Na całe szczęście nie jestem "opty" i nie muszę szukać specjalnych "opty" sklepów oraz zwracać uwagę w restauracji aby było na smalcu bez surówki bo wie Pani... ))... Blackend czy biegasz po gorach? Czy tylko spacery? Jak sprawy "jelitowe"?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Aleś Ty pamiętliwy? szok To nie były sprawy jelitowe Po górach tylko spacer ofkors - bieganie będzie dzisiaj A u Ciebie jak ze sportem?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
...Na całe szczęście nie jestem "opty" i nie muszę szukać specjalnych "opty" sklepów oraz zwracać uwagę w restauracji aby było na smalcu bez surówki bo wie Pani... ))... Blackend czy biegasz po gorach? Czy tylko spacery? Jak sprawy "jelitowe"? jak można biegać po górach? po górach się łazi i podziwia....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
...ramach "rozliczenia" tego wyjazdu szkoleniowego.
No dobra - zaliczone (dzięki:)) "Karnij się" gdzieś jeszcze ))
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Aleś Ty pamiętliwy? szok To nie były sprawy jelitowe Po górach tylko spacer ofkors - bieganie będzie dzisiaj A u Ciebie jak ze sportem? Ja moge codziennie biegac 15 km tzw. "lekka p...a", ale z "wyrachowania" mam " plan 120 lat" BTW Jak juz jestesmy w " temacie" to "inne cwiczenia" 180 minut non stop, to dla mnie "sredni pikus". A jak milo jest......!!!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"Karnij się" ... Nie znoszę, jeździć cudzym...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
180 minut non stop, to dla mnie "sredni pikus".
To Twój "średni pikuś" nie może się równać z moim "dużym pikusiem" :> ale jasno musi być... :>
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
mam " plan 120 lat" "inne cwiczenia" 180 minut non stop, to dla mnie "sredni pikus". A jak milo jest......!!! wow, wow,wow i jeszcze piszesz że średni pikuś......
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
czerwone wino, które zaraz otworzę ... Butelka na trzy osoby, to dobra dawka. Przy dużym zmęczeniu można wyrównać proporcję B:O jak 1:1. Powyżej tej dawki, lepiej jest już pić bezkacowy ocet PS przy skrajnym wyczerpaniu energetycznym, picie octu, to jedyna metoda mogąca uratowć życie, co kilkakrotnie przekazano w historii pisanej i znajduje potwierdzenie przy dzisiejszym stanie wiedzy biochemicznej. UWAGA: ocet może być wybitnie tuczący (bardziej niż alkohol) w niektórych przypadkach, dlatego straszą, że "zakwasza" i każą "unikać". Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej. Wczoraj miałem takie wyczerpanie energetyczne, po kolejnym maratonie. Jeść mi się specjalnie nie chciało, ale wina wypiłem. Gdybym wiedział, to bym jakieś korniszony zjadł Na 40km dopadło mnie wyczerpanie, ale doczłapałem się do mety z nowym rekoredem życiowym.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Octan jest mniej uniwersalny niż np: pirogronian i może być traktowany wyłącznie jako źródło "pustych kalorii" do produkcji tłuszczu. W sprzyjających warunkach może równie dobrze zamieniony na cholesterol i to ten "zły" PS biochemicznie i faktycznie nie ma "złego" cholesterolu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szkoda, że nie wiedziałem wcze¶niej. Wczoraj miałem takie wyczerpanie energetyczne, po kolejnym maratonie. Je¶ć mi się specjalnie nie chciało, ale wina wypiłem. Gdybym wiedział, to bym jakie¶ korniszony zjadł Na 40km dopadło mnie wyczerpanie, ale doczłapałem się do mety z nowym rekoredem życiowym.
Nic, tylko pogratulować...no i może.. naśladować... )
|
|
|
|
|
|
|
|