michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Pamietam ten odcinek z TV Lubię ten cykl.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W dżungli jada się meal replacement polane wodą z manierki, protein bar's, jerky beef i salted peanuts. Trzeba też pamiętać o czopkach przeciw malarii i smartfonie satelitarnym, jakby co można nim wykopać latrynę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przecież tam powinny być jakieś ziółka. Smarta używamy do wyższych potrzeb.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W dżungli jada się meal replacement polane wodą z manierki, protein bar's, jerky beef i salted peanuts. Trzeba też pamiętać o czopkach przeciw malarii i smartfonie satelitarnym, jakby co można nim wykopać latrynę http://www.beargrylls.com/category/adventurer/
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie trawię gościa Tak myślałam, ale jak sie kasę chce na tym trzepać to show, reklama są potrzebne. Obserwuję na FB jak Kłokow jeździ po całym świecie i naucza. Tez mu zarzucają show-meństwo (jakiś neologizm wyszedł???), ale pewnie kasa leci.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To tylko uprzedzenie pewno z mojej strony, no i facet gada elementarne głupoty do kamery. Tak samo jak ten Steve Erwin... Ja byłem na seminarium u Eda Stafforda w Madestone pod Londynem i całkiem niezły jest nasz Gerard Sawicki. Te dwa nazwiska cenię, choć jest pewnie wielu gości z naturalnym drygiem do survivalu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To tylko uprzedzenie pewno z mojej strony, no i facet gada elementarne głupoty do kamery. Tak samo jak ten Steve Erwin... Ja byłem na seminarium u Eda Stafforda w Madestone pod Londynem i całkiem niezły jest nasz Gerard Sawicki. Te dwa nazwiska cenię, choć jest pewnie wielu gości z naturalnym drygiem do survivalu.
Pewnie tak, tylko robią to po cichu. Tutaj akcja reklamowa, to jedno i kolorowanie na potrzeby telewizji drugie. Ludzie to kupują.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego nie mam telewizora. Homogenizowana papka dla planktonu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlatego nie mam telewizora. Homogenizowana papka dla planktonu Można rozróżniać ziarno od plew. Poza tym są na Travel fajne programy po prostu podróżnicze.Na Nat Geo Wild też. Owszem wkurzające jest po 7 razy pokazywanie tego samego ujęcia , aby na niby (bywa nieudolnie) spotęgować i przedłużyć grozę sytuacji, ale tak ciekawego filmu , zrobionego przez Francuzów o pływaniu z krokodylami dawno nie widziałam. I był surowy w podaniu dla widza.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie trawię gościa Drapieżników się nie je.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie trawię gościa Drapieżników się nie je. Może gdybym miesiąc nie oglądał survivalu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego nie mam telewizora. Homogenizowana papka dla planktonu Można rozróżniać ziarno od plew. Poza tym są na Travel fajne programy po prostu podróżnicze.Na Nat Geo Wild też. Owszem wkurzające jest po 7 razy pokazywanie tego samego ujęcia , aby na niby (bywa nieudolnie) spotęgować i przedłużyć grozę sytuacji, ale tak ciekawego filmu , zrobionego przez Francuzów o pływaniu z krokodylami dawno nie widziałam. I był surowy w podaniu dla widza. Zamiast odsiewać, wolę wpisać w Googla
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie trawię gościa Drapieżników się nie je. Może gdybym miesiąc nie oglądał survivalu... Drapieżniki się hoduje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pewnie siermiężny odważnik jest marketingowo zgodny z survivalowym wizerunkiem
|
|